LG лансира колонката XBOOM GO PL от август и в България
Секция: Технологии
05 Август 2020 10:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG лансира колонката XBOOM GO PL от август и в България

/КРОСС/ Премиум аудио, захранвано от технологията на Meridian, комбинирано с уникален дизайн и невероятни светлинни ефекти, цели да предостави преносимо, но мощно изживяване за меломаните

LG Electronics САЩ обяви пристигането на последното попълнение на XBOOM Go серията за преносими колонки с дебюта на LG XBOOM Go PL серията с Meridian технология (модели PL7, PL5 и PL2), сега налични и в България.

LG XBOOM Go PL се обединява с Meridian, световен лидер на звука с висока резолюция, за да предостави подобрен бас и по-ясни вокали за невероятно необикновено преживяване за слушателите. С подобрени функции, стилен нов дизайн, компактен размер и дълъг живот на батерията (до 24 часа *) LG XBOOM Go PL е идеалното решение за премиум аудио, дори и в движение.

Усъвършенстваната аудио технология на Meridian предоставя звук с високо качество с дълбок бас, широк диапазон на звука и чисти вокали. Изключителният бас се управлява от Dual Action Bass (PL7 и PL5), който използва пасивни високоговорители за изпомпване на динамичен бас и смел ритъм, който потребителите могат да усетят и чуят. За широк звуков диапазон с отлични детайли на по-високите честоти, говорителят PL7 използва и двойни високоговорители.

Линията XBOOM Go също така съчетава впечатляващо качество на звука с оптимизирани функции за парти, включително Dual Play (PL7, PL5 и PL2), който позволява към едно устройство да се свържат 2 колонки на LG, което да създаде още по-потапящо звуково изживяване.

За да допълнят отличното качество на звука на XBOOM Go PL и да добавят и нещо за визуалните сетива на потребителите, високоговорителите LG XBOOM Go PL включват функция за многоцветно осветление (PL7 и PL5), използваща тристепенен процес за разпознаване на ритъма на базата на звукови вълни и произвеждащи импулси от LED осветление в синхрон със скоростта и ритъма на музиката.

В допълнение, серията поддържа и сдвояване с различни марки телефони. Когато изтеглите Bluetooth приложението на LG XBOOM (достъпно на Android и iOS), можете да управлявате аудио връзката, светлинните ефекти, плейлистите, стабилизатора и други само с няколко кликвания на вашия смартфон.