Предстоящи събития в страната за 6 август
Секция: Предстоящи събития
06 Август 2020 07:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 6 август

/КРОСС/ *** София

От 10.00 ч. в Дом 1 на Резиденция „Бояна“ (Национален исторически музей) ще бъде представена първата част от проекта за Национален стратегически документ, разработен от Стратегическия съвет (СТРАТЕС) към държавния главаРумен Радев.

От 11.00 ч. в платформата MS Teams ще се проведе виртуален медиен уебинар на тема "COVID19: Ситуацията, пациентите, решенията, прогнозите“.

От 18.00 ч. в храм "Преображение Господне" ще бъде отслужена празнична Вечерня за големия християнски празник Преображение Господне.

*** Костинброд

От 10.30 ч., в малкия салон на НЧ „Иван Вазов 1947“ ще се проведе встъпителна пресконференция на проект „Възстановителен център за деца с онкохема и тологични заболявания“.

*** Кочериново

От 10.00 ч. на пл. „Трети Март“ № 1 ще се проведе информационна кампания за популяризиране дейностите по проект „Проектиране и изграждане на допълнителна инфраструктура /инсталация за предварително третиране на битови отпадъци и компостираща инсталация за разделно събрани биоразградими и/или зелени отпадъци/ за развитие на регионалната система за управление на отпадъците на регион Благоевград, включващ общини Благоевград, Симитли, Рила, Кочериново и Бобошево“.

*** Пловдив

От 09.30 ч. в сградата на Община Пловдив вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова ще даде брифинг.

*** Сливен

От 13.00 ч. в зала „Сливен“ ще се проведе третото от поредица публични събития за популяризиране на културата за разрешаване на спорове по доброволен начин и представяне на Центъра по медиация към Окръжен съд – Сливен.