Предстоящи събития на 7 август
Секция: Предстоящи събития
07 Август 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 7 август

/КРОСС/ ***
София.
От 18.30 часа в галерия „Квадрат 500" камерният състав на Софийската филхармония ще направи разходка из музикалните стилове с програма от произведения на Моцарт, Големинов и Г. Стрезов.
***
Асеновград.
От 9.00 часа чрез мобилен кабинет на площад „Академик Николай Хайтов" ще се проведе акция за безвъзмездно кръводаряване.
***
Благоевград.
От 10.30 часа в конферентната зала на Областна администрация - Благоевград ще се проведе заседание на Областен оперативен щаб за борба с коронавируса.
***
Благоевград.
От 16.00 часа в зала „22 септември" ще се състои извънредно заседание на Кризисния щаб във връзка с разпространението на коронавируса в областта и повишаването на новорегистрираните случаи.
***
Бобошево.
От 10.00 часа пред читалище „Лоза" ще се проведе събитие от информационната кампания за популяризиране на дейностите по проекта за проектиране и изграждане на инсталация за предварително третиране на битови отпадъци и компостираща инсталация за разделно събрани биоразградими и зелени отпадъци на регион Благоевград, включващ общини
Благоевград, Симитли, Рила, Кочериново и Бобошево".
***
Варна.
От 16.30 ч. в Щаба на ВМС ще започне тържествена церемония по отбелязване на 141-ата годишнина от създаването на Военноморските сили.
***
Добрич.
От 11.00 часа в конферентната зала в Окръжен съд - Добрич ще се състои събитие за представяне на Център по медиация и за популяризиране на културата за разрешаване на спорове по доброволен начин.
***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Регионалния исторически музей ще се проведат летни занимания на тема „Бита