HUAWEI AppGallery вече предлага на своите потребители мобилна телевизия от Булсатком
Секция: Технологии
07 Август 2020 11:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
HUAWEI AppGallery вече предлага на своите потребители мобилна телевизия от Булсатком

/КРОСС/ Huawei AppGallery вече предоставя възможност и за мобилна телевизия от Булсатком - най-големият доставчик на платена телевизия в България. Oнлайн магазинът за приложения на Huawei радва своите потребители с непрестанно разгръщане на гамата от най-новите, най-полезните и най-любимите мобилни приложения. Oсвен богатото портфолио от качествени популярни приложения на глобално ниво, платформата залага към все по-богата селекция от ключови български приложения.

Bulsatcom TV е мобилно приложение на Булсатком, което позволява лесно и удобно гледане на телевизия през всякакви устройства - телефони, таблети, компютри, Android TV устройства. Всички абонати на Булсатком могат да се насладят на любимите си филми от мобилното си устройство след бърза безплатна регистрация.

Независимо дали пътувате в България или в чужбина, мобилната телевизия от Булсатком е винаги на един клик разстояние. Мобилното приложение Bulsatcom TV е достъпно за своите потребители във всяка точка на света. И не само! Всеки фен на мобилната телевизия има достъп до мобилната версия 24 часа, 7 дни в седмицата. Можете да гледате любимия си сериал или предаване без ограничение независимо от устройството, което използвате или типа интернет връзка, с която разполагате (оптична, мобилна или WiFi). В Bulsatcom TV може да намерите всички български и чужди телевизии. Гледайте новинарски, филмови, музикални, спортни, детски канали на български и чужди езици.

Всеки активен абонат на телевизионна услуга от Булсатком има възможност да се възползва от мобилното приложение. В него той може да избира между всички предавания, спорт, филми, музика и забавления, които ви вълнуват, в реално време.

HUAWEI AppGallery е в топ 3 магазини за приложения в глобален мащаб. Официалната платформа за изтегляне на приложения на технологичния бранд се развива с изключително бързи темпове, разпространена е в над 170 държави и региони и свързва 650 милиона потребителя с интелигентната и иновативна екосистема на Huawei. AppGallery осигурява не само гарантирана сигурност и поверителност на своите потребители, но и отваря вратите на един богат свят от мобилни приложения, за всеки сценарий, в над 18 категории.

Свалете мобилното приложение на Bulsatcom TV от AppGallery и се радвайте на мобилна телевизия по всяко време, от всяка точка и от всяко устройство!