Меган Фокс е луда по приятеля си
Секция: Шоубизнес
08 Август 2020 14:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Меган Фокс е луда по приятеля си

/КРОСС/ Американската актриса Меган Фокс, която в момента е в България за снимките на филма "Till death" е лудо влюбена в приятеля си - Машин Гън Кели и съжалява, че не го е взела със себе си при обиколките си из нощните барове в София.

Двамата се срещнаха на снимачната площадка на хоръра 'Midnight in the Switchgrass', по който Фокс също работи в момента. Рандал Емът - режисьор на лентата, определи романса на двамата като "сладък и красив".

"Определено имаше химия между тях на снимачната площадка, те показват невероятна страст един към друг на нея, и се радвам, че мога да съм част от това. До преди да разбера, че привличането им на екрана преминава в реалния живот, си мислех, че съм страхотен режисьор и съм ги надъхал да работят както аз искам", допълва Емът.

Режисьорът и годеницата му Лала Кент често излизат с влюбената двойка Меган и Кели, чието истинско име е Колсън Бейкър. Междувременно Меган наскоро призна в разговор с Рандал и Лала, че знае, че "нещо" ще се случи между нея и 30-годишния Машин Гън Кели на снимачната площадка на хоръра.

34-годишната актриса, която е майка на трима синове - Ной, на 7, Бодхи, на 6, и Джорни, на 4 г. бившия си съпруг Брайън Остин Грийн, казва, че е била шокиана, когато е видяла Кели за първи път на снимачната площадка.