Румен Христов отрече СДС да е патерица на ГЕРБ
Секция: ПОЛИТИКА
11 Август 2020 09:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Румен Христов отрече  СДС да е патерица на ГЕРБ

/КРОСС/ Румен Христов отрече СДС да е патерица на ГЕРБ и напомни в студиото на сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин", че партията не участва в това управление на страната. Той припомни, че с ГЕРБ са участвали заедно на евроизборите и после на местния вот, имат договорка за участие заедно на цикъл от избори и разгорите за парламентарния вот продължават.

Христов не пропусна да спомене, че многократно ГЕРБ са били критикувани от СДС. Според него сега най-важното е десните гласове да не се разпръскват повече. На въпрос каква е политиката на ГЕРБ, Румен Христов отговори, че някои от решенията им са центристки, а не десни.

За съжителството им с НФСБ на „Раковска 134", Христов заяви, че са на различни етажи. Той изрази разочарованието си, че домати и яйца са летели към сградата на „Раковска". „Тъжно е това. Какъв демократ си в такъв случай?", попита лидерът на СДС.

Румен Христов съобщи, че не е видял сблъсъците по време на конференцията на ГЕРБ и напомни, че всеки един има право да протестира, но мирно трябва да го прави.