Орландо Блум се измори от славата
Секция: Шоубизнес
11 Август 2020 12:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Орландо Блум се измори от славата

/КРОСС/ 43-годишният актьор се сдоби с невероятна популярност след участието си във „Властелинът на пръстените" и „Карибските пирати" в началото на века.

Той каза пред „The Hollywood Reporter": „Славата ме застигна бързо. Имах скоростна и интензивна кариера - не мисля, че има много хора, които са имали такъв бърз успех в хитови филми: две трилогии и работа с режисьори като Ридли Скот, Камерън Кроу ... Писна ми от славата. Беше ми писнало от собствения ми рекламен образ, от цялата публичност, която трябваше да върви заедно с всички тези филми, и неизбежно, в един момент просто изгаряш...".

И сега Орландо - който това лято е готов да посрещне раждането на момиченце с годеницата си Кейти Пери - разкри, че отсега нататък ще участва само в проекти, които го интригуват, защото времето му с децата му е толкова ценно.

Актьорът заяви: „Нека да го кажа така: не ме мотивират парите, нито пък славата. Привлича ме творческия процес и обещанието, което дадох на себе си като млад актьор в драматичното училище - да опазя вдъхновението, преди излизането на сцена. Сега, когато почти съм на път да имам друго бебе, времето ми стана толкова ценно, че искам да правя неща, които ще ме предизвикат и ще ми дадат възможност да раста като творец"