Предстоящи събития в страната за 13 август
Секция: Предстоящи събития
13 Август 2020 07:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 13 август

/КРОСС/ *** София

От 09.00 ч. ще се проведе извънредно заседание на Народното събрание.

От 09.30 ч. Пленумът на Висшия съден съвет ще проведе заседание в заседателната зала в сградата на ВСС на ул. ул. „Eкзарх Йосиф“ № 12.

От 10.00 ч. в двора на 9-та ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин” на бул. „Патриарх Евтимий” № 35 ще се проведе официална церемония „Първа копка” по обновяването на езиковата гимназия.

От 15.00 до 18.30 ч. в Централното фоайе на Регионален исторически музей –София ще бъде представена първата част от изложбата „История помежду“.

*** Благоевград

От 11.00 ч. в зала № 5 на Летния театър ще се състои пресконференция, във връзка с предстоящи събития в културното заведение.

*** Бургас

От 20.30 ч. на сцената на Летния театър в Бургас ще бъде чествана 70-ата годишнина на проф. Хикмет Мехмедов.

*** Велико Търново

От 11.00 ч. в Областния информационен център във Велико Търново ще се проведе пресконференция за приключване на дейностите по проект за приключване на дейностите по проект "Енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в гр. Горна Оряховица". Проектът се финансира по ОП "Региони в растеж" 2014-2020.

*** Кюстендил/хижа „Рилски езера“

От 11.00 часа в района на хижа „Рилски езера“ министърът на околната среда и водите Емил Димитров и директорът на Дирекция „Национален парк Рила“ Красимир Андонов ще участват в церемония „Първа копка“ за изграждане на Контролно-информационен пункт „Седемте Рилски езера“.

*** Разград

От 14.00 ч. в зала 102 в Общинска администрация - Разград на бул. „Бели Лом“ № 37 А ще се състои начална пресконференция по проект „Основен ремонт и въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сграда общинска собственост и изграждане на Център за работа с деца на улицата“.

*** Сопот

От 17.30 ч. на площад „Иван Вазов“ община Сопот ще проведе публично обществено обсъждане на промени в Наредбата за управление на общинските имоти.