ЕНЕРГО-ПРО Продажби награди четирима клиенти в играта „Плати онлайн и спечели“
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Август 2020 07:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЕНЕРГО-ПРО Продажби награди четирима клиенти в играта „Плати онлайн и спечели“

/КРОСС/ ЕНЕРГО-ПРО Продажби изтегли четиримата печеливши участници в играта за насърчаване на безкасовите плащания „Плати онлайн и спечели“. За тях са предвидени три ваучера за пазаруване на стойност 100 лв. в избрана от тях верига магазини и голяма награда - таблет.

В играта взеха участие близо 1000 клиента на дружеството, заплатили своите сметки за електрическа енергия през сайта https://vp.energo-pro.bg/ в периода 07 юли – 07 август 2020 г. включително.

Тегленето се проведе на 13 август 2020 г. в присъствието на нотариус в административната сграда на компанията в град Варна.

Имената на късметлиите, изтеглени на случаен принцип са обявени

в интернет на адрес https://www.energo-pro.bg/bg/kampanii/igra-plati-onlajn-i-specheli, както и във всички Центрове за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО.

Печелившите участници ще могат да получат своите награди в предпочитан от тях Център за обслужване на клиенти. ЕНЕРГО-ПРО Продажби ще се свърже лично с всеки награден, за да бъде предварително уговорен удобен за него ден и час за посещение.

Онлайн плащането на месечни задължения за консумирана електрическа енергия през сайта на компанията беше въведен от ЕНЕРГО-ПРО Продажби в края на месец април 2020 г. Като отговор на усилията на дружеството непрекъснато да подобрява стандартите на обслужване на своите клиенти е фактът, че за четирите месеца функционирането му през виртуалния ПОС терминал са регистрирани над 15 000 плащания.