За какво се борят противниците на Лукашенко?
Секция: Интервюта
14 Август 2020 11:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
За какво се борят противниците на Лукашенко?

                                     Може ли някой да даде ясен отговор

/КРОСС/ Струва ми се, че скоро земното кълбо забележимо ще се разклати от различни трусове. Все пак доведоха народите до краен предел паразитите капиталисти. И скоро ще има битка на живот и смърт на земята, защото залозите в бъдещата борба са необичайно големи.

По принцип всичко може да се коригира. И екологията може да се поправи както мечтаят тези таласъми, ред може да се въведе навсякъде, само че вампирите продължават да искат да пият човешката кръв до край.

Да живеят в свят, в който единици живеят добре за сметка на страданията и нуждите на милиони. И затова пътят към спасението от гледна точка на тези нечестивци е само един: масово унищожение на излишните, според тях, хора. А на останалите „щастливци" естествено ще им се наложи да бъдат оковани във веригите на електронното робство.

Защо казвам всичко това?

Защото събитията в Беларус са точно такива и са част от тази световна операция по унищожението на човешкия свят.

Седял е братът Лукашенко в своята микро страна и е правил всичко за своето удоволствие. И да кажем - сравнително добре го е правил. И заводите, и фабриките е запазил, и традициите е съхранил, дори праведното знаме не смени за някакви парцали, само че живееше нечестно. Боеше се силно да каже истината, която всъщност размахваше пред световните вампири, подигравайки им се.

В крайна сметка няма съмнение в това: той винаги е знаел, че неговата Беларус също е отрязана от СССР в резултат на преврата. И че всъщност цялата територия на СССР всъщност е била под игото на окупаторите. Знаел е и е мълчал, а в замяна на това паразитите не са го закачали и са му давали спокойно да си живее. И всичко би си вървяло по реда, но дойде време най-накрая да довършат света, за да създадат сатанистите своето собствено избрано от Бога царство и да премахнат просто ненужното и излишното от лицето на земята.

И тези гадове започнаха пандемията от коронавирус като последен етап от операцията за изпълнение на своите грандиозни кървави планове. И трябва да отдадем дължимото на Лукашенко - и този път той не продаде своите беларуси, не започна да имитира останалите, да затваря по домовете, убивайки с истинските болести с намордници.

Само че отново страхливо замълча, не казвайки пред света истинските мотиви за своите постъпки. Не се реши да каже истината, макар че я знаеше...

Още тогава се знаеше че вампирите няма да оставят това така. Все пак целият свят видя, че Беларус, отказвайки се от безумието на самоизолацията, не измря напълно, дори и грам не пострада.

И сатанистите разбраха това. Те ясно знаеха и се подготвиха за решение на проблема.
Ако Лукашенко не е пълен глупак, той разбира, че с него рано или късно ще се заемат. Ако го е разбрал, възможно е да се е подготвил и да успее да устои. Ако не - неговите дни са преброени... Естествено, не всички в тези бунтове са наемници. Няма как да наемеш всички. Но ясно едно, че и сред тях има наивници и просто глупаци.

Защо аз смятам, че всичко това е точно операция по неутрализиране на Лукашенко, който се осмели да отхвърли глобалната „пандемия"?

А какво друго да е?

Против какво е борбата?

И за какво? Против диктатурата?

От Диктатура до диктатурата, извинете, има разлика

Тук основното е какво диктува диктатурата? И съдейки по всичко в Беларус, тя диктува все повече по-малко вярно.

Какво по-добро е предложено?

За какво е борбата все пак? За някаква неразбираема жена с неразбираема програма?

За демократически ценности, след които страните започват да приличат на сметища?

Аз без съмнение бих подкрепил протестите, ако те отстояваха НАЙ-ДОБРОТО, но по дяволите, това очевидно не е така!

Приписани гласове? Ок, възможно е да е така. Но аз искрено не вярвам, че беларусите са толкова затъпели, че реално по-голямата част да са гласували за някаква жена на блогър в разгара на световната криза.

И тук, каквото и да правиш, трябва да бъдеш клиничен емоционален идиот, за да замениш Лукашенко с жена на блогър.

Какъвто и да е Лукашенко, но той не разяжда своята Беларус като молец. Не даде своя народ да бъде разкъсан от спасителя Бил Гейтс.

Ето в какво аз съм сигурен. Трябва да се разбере истинската съпротива.

Тук аз не видях нито един разумен лозунг, освен детско-женския капризен „Махай се!"

А това означава, че всичко е една ясно планирана ционистка операция по премахване на препятствие на пътя към най-бързото разчистване на земята от излишните хора.

Уви, изглежда че в Беларус има много идиоти, които все още не разбират как жестоко ги използват и на какво сега те сами разчистват пътя.

И ако операцията на вампирите бъде успешна, то „махмурлукът" за народа ще бъде жесток и постоянен...


Превод и редакция: Кросс