LG WashTower поставя нови очаквания за функции и удобства
Секция: Технологии
27 Август 2020 12:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG WashTower поставя нови очаквания за функции и удобства

Съчетавайки перална машина, сушилня и най-нови технологии, последната иновация на LG води до истински резултати

/КРОСС/ LG Electronics представя най-новото си решение сред пералните машини виртуално на IFA 2020 на всеки, който търси максимално удобство в домакинската работа. Съчетавайки пералня и сушилня в един уред заедно с последните технологии и интелигентни функции на LG, WashTowerTM предлага пълен набор от грижи за дрехите и максимално улеснение за потребителите. Новият иновативен домашен уред ще е наличен в целия свят тази година, като продажбите започват следващия месец в Северна Америка.

За разлика от повечето конкуренти, предлагащи перални и сушилни поотделно, WashTower на LG е създаден като решение в един уред. В началото на целия цикъл, интегрирана единица показва колко време ще е необходимо както за прането, така и за сушенето. Пералнята предава информацията и към сушилнята, която автоматично задава оптимална опция и предварително загрява барабана на уреда, като допринася за по-добри резултати и съкращава общото време за пране и сушене.1

С уникалната визия на WashTower, дизайнерите на LG са се погрижили да улеснят максимално и използването му. За разлика от отделните перални и сушилни, където всеки уред има свой панел за управление, WashTower може да се похвали с един единствен интерфейс. Разположен между пералнята и сушилнята, обединяващият контролен панел улеснява всеки аспект при прането с уреда на LG.

Височината на LG WashTower е почти с 87 милиметра по-ниска от средната на пералня и сушилня. Така зареждането и изваждането на сушилнята отгоре е много по-лесно. А WashTower не отстъпва и по вместимост със 17 кг за пералнята и 16 кг за сушилнята.

Въвеждайки най-съвременните интелигентни технологии на LG и в прането, WashTower предоставя на потребителите едновременно изключителна работа и лесно използване. Благодарение на TurboWashTM 360° и изкуствения интелект Direct DriveTM (AI DDTM), пералнята гарантира бързо, нежно и по-добро изпиране на дрехите, прецизирайки теглото и мекотата им по начин, който изчислява най-добрата настройка при всяко зареждане на уреда. Усъвършенстваният изкуствен интелект намалява времето за работа и потреблението на енергия без да прави компромис с ефективността, а сушилнята използва технологията с пара на LG, като елиминира 99.99% от често срещаните бактерии.2

„Чрез иновативни продукти като TWINWash, а сега и WashTower, LG продължава да полага усилия за подобряване на удобствата за потребителите и да оптимизира пространствата в дома," споделя Дан Сонг, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Този уред е резултатът от непрекъснатите ни усилия да улесним домакинските задължения и да предложим на потребителите ни повече свобода за по-добър живот."

На тазгодишното издание на IFA, LG ще представи виртуална изложба през септември, включваща най-новите иновации като LG WashTower в зоната Грижа за дрехите. Опции с добавена реалност ще помогнат на посетителите да визуализират продуктите на LG в собствените си домове.
www.lg.com/global/exhibition/appliances