Засякоха Брад Пит с 30 години по-млада, германски модел
Секция: Шоубизнес
27 Август 2020 17:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Засякоха Брад Пит с 30 години по-млада, германски модел

/КРОСС/ Това ли е новата спътница на Брад Пит? Според „Дейли Мейл" отговорът е положителен. Моделът Никол Потуралски е на 27 години. Тя говори пет езика, има син и ръководи организация за защита на акулите.

Никол реализира успешна кариера като манекенка в родната си Германия, а сега се превърна в център на международни интриги, след като бе забелязана с Брад Пит в южна Франция.

Освен безспорната ѝ красота, изглежда, че Брад е имал и други причини да бъде очарован от модела. Никол прилича на бившата му съпруга Анджелина Джоли,

Германският модел бе заснета да каца в компанията на 56-годишната холивудска звезда с частен самолет на летище „Льо Кастелет".

Смята се, че Никол ще прекара време с Брад в спиращото дъха имение „Шато Миравал" - имот, който актьорът закупи за 67 милиона долара през 2011 г.

„Те се целуваха и Брад беше много внимателен към нея", пише „Дейли Мейл". „Бяха на публично място, но изглежда той нямаше нищо против хората да го видят. Тя е истинска красавица и очевидно е много по-млада от него".