БГ Радио и Братя Аргирови представиха: Песен за Ани
Секция: КУЛТУРА
31 Август 2020 15:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БГ Радио и Братя Аргирови представиха: Песен за Ани За седма поредна година БГ Радио посвети специален концерт на живо на Ана Мария Тонкова

/КРОСС/ БГ Радио и Братя Аргирови изразиха своето уважение, признателност и обич към дългогодишния музикален директор и един от създателите на медията, по която звучи само българска музика – Ана Мария Тонкова, в един специален и много емоционален концерт, в деня, в който се навършиха седем години от раздялата с нея.

Концерта откри водещият на „Любими песни за любими хора“- Атанас Стоянов с няколко думи откровено за Ана Мария от името на целия екип на БГ Радио.

Братя Аргирови не скриха вълнението си и също споделиха с гостите признателността си към нея. Носителите на наградата БГ Вдъхновение за 2019 на името на Ана Мария Тонкова представиха най – големите си хитове „Пролетна умора“, „Залез“, „Силвия“, „Лодка в дъжда“ и едни от най – новите си песни – „Ние сладко си живеем“ и новата версия на песента „До вчера“. Симо, Боги и Прея пък се включиха в изпълнението на емблематичната песен „И замирисва на море“. 

Емоционалният концерт събра близки, колеги и приятели на Ана Мария. Сред тях бяха Момчил Колев, Митко Кърнев от D2, Прея, Миро, екипът на БГ Радио и още много приятели.

Седмият концерт Песен за Ани се излъчи на живо от студиото на БГ Радио на честотите на радиото в страната и през мобилните приложения за iOS, Android и Windows.

За всички пропуснали да чуят „Песен за Ани“ в изпълнение на Братя Аргирови и китариста Веселин Копаранов – повторението е на 31 август /понеделник/ от 20ч.