Хитът на Поли Генова „How we end up“ с пробив в MTV
Секция: Шоубизнес
02 Септември 2020 09:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Хитът на Поли Генова „How we end up“ с пробив в MTV

/КРОСС/ Новата песен на Поли Генова - „How we end up" - завладя най-известния музикален ТВ канал в света МTV и вече се излъчва на територията на Европа, Русия и Латинска Америка. След като парчето спечели българската публика, то набира все по-голяма популярност и сред чуждестранните зрители.

Само месец след излизането на сингъла той вече е сред трите най-слушани български песни в родния ефир. „How we end up" бързо зае челни позиции във водещите музикални чартове у нас, сред които първо място в класацията „Българските 5" на радио и телевизия City, както и второ място в „Нашите 10" на БГ Радио. Все повече фенове се включват и в TikTok предизвикателството, което Поли отправи в социалните си мрежи, и споделят видеа със собствени интерпретации на танца от клипа на „How we end up".

„Изключително съм щастлива, че новата ми песен е на върха на повечето български класации! Надявам се, че „How we end up" ще продължава да носи прекрасни летни спомени още дълго време, не само на българските си почитатели, но вече и по целия свят, благодарение на MTV. За мен е изключителен успех, че видеото на песента проби именно там. Този проект е създаден от невероятен екип и съм сигурна, че тепърва ще покорява още върхове.", заяви Поли Генова.

Официалната премиера на „How we end up" беше в средата на юли. Парчето е създадено от световноизвестни професионалисти. Музиката е дело на naBBoo, който е изключително успешен композитор и музикален продуцент, а текстът е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с хита си „So Far Away" заедно с David Guetta и Martin Garrix.

„How we end up" е пилотният сингъл към новия албум на Поли - „Твоя", чиято премиера беше в края на юли. По него изпълнителката работи в продължение на 2 години. Албумът включва както вече издавани песни, така и нови парчета, включително и дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и други чуждестранни изпълнители. Албумът „Твоя" може да бъде открит във всички музикални платформи и в големите бензиностанции, книжарници и в други търговски обекти в цялата страна.