Франсис Форд Копола прави кавър на “Кръстникът 3”
Секция: Шоубизнес
07 Септември 2020 10:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Франсис Форд Копола прави кавър на “Кръстникът 3”

/КРОСС/ Франсис Форд Копола обяви, че работи по нова версия на „Кръстникът 3", която според него ще бъде „по-подходящо заключение" на трилогията, съобщава „Deadline".

Филмът ще се казва "Кръстникът на Марио Пузо. Код: Смъртта на Майкъл Корлеоне".

Самият Копола, който отдавна иска да преработи третата част, обясни, че този вариант му харесва повече и е по-съобразен с обсъжданата с него визия на Марио Пузо. „Кръстникът 3" е издаден през 1990 г., докато писателят е все още жив и е създаден по негов сценарий.

"За тази версия на финала на трилогията направих нови начало и край, пренаредих някои сцени, кадри и музика. С тези промени и след възстановяването на видеото и звука, тази версия ми се струва оптималният завършек за "Кръстникът" и" Кръстникът 2″, каза Копола, изразявайки и благодарността си към Paramount Studios за това, че са му дали възможност да направи нова версия на филма.

Финалната част на прословутата трилогия получи сдържани отзиви от публиката и критиците, за разлика от първите две, които се считат за едни от най-добрите филми в американското кино. Новата версия на "Кръстникът 3" ще бъде пуснат в ограничен тираж за феновете през декември, отбелязвайки 30-годишнината на предишната версия, а след това и на някои дигитални платформи.