Предстоящи събития в страната за 10 септември
Секция: Предстоящи събития
10 Септември 2020 07:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 10 септември

/КРОСС/ *** София

От 09.00 ч. ще се проведе пленарно заседание на Народното събрание.

От 10.00 ч. чрез платформата CISCO Webex Meeting Столичният общински съвет ще проведе заседание.

От 10.30 ч. в сградата на КНСБ на бул. "Македония" 1, ет. 2, зала "Европа" КНСБ и Национална федерация на енергетиците към КНСБ организират форум на тема "Социален диалог и колективно трудово договаряне в сектор Енергетика".

От 11.30 ч. в централното фоайе на Националния съвет на БЧК на бул. "Джеймс Баучер" 76 ще се състои церемония по връчване на дарение от санитарни стелки и дезинфектанти, предназначени за началните училища в България.

От 14.00 ч. в сградата на Народното събрание пл. "Княз Александър I" №1, зала 1/Източно крило, Комисията по енергетика ще проведе заседание.

От 16.00 до 18.00 ч. в Регионалния исторически музей ще бъде представена VIата годишна изложба "Археология на София и Софийско".

От 18.45 ч. в хотел Hyatt Regency Soa, на адрес площад Васил Левски 1, ет. 7, (The Loft) ще се проведе нетуъркинг коктейл на Френско-българската търговска и индустриална камара по случай началото на новия бизнес сезон, под патронажа на Н.Пр. г-жа Флоранс Робин, посланик на Франция в България.

*** Благоевград

От 14.00 ч. в зала № 5 на Общината председателят на Общински съветБлагоевград Андон Тодоров, организира редовна пресконференция по повод предстоящото редовно заседание на Общинския съвет.

*** Бургас

От 17.00 часа подлезът в района на трите големи професионални гимназии - ПГСАГ "Кольо Фичето", ПГМЕЕ и ПГТ "Проф. Д-р Асен Златаров", ще бъде официално открит.

*** Велико Търново

От 10.30 в голямата заседателна зала на Общината Националното сдружение на общините в Република България организира Регионален форум за избор на представители на общините от Северен централен регион за планиране в Регионалния съвет за развитие.

От 10.30 ч. в парк „Дружба“ ще се състои празник за отбелязване на 10- годшнина на социалната услуга „Дневен център за пълнолетни лица с увреждания“.

От 10.30 ч. в голямата зала на Общината ще се състои регионален форум за избиране на представители на общините от Северен централен регион в Регионалния съвет за развитие.

*** Кюстендил

От 20.00 ч. на сцена „Арката” на площад „Велбъжд”, Стефан Вълдобрев ще представи книгата „Книга за песните”.

*** Пловдив

От 10.00 ч. в Дом на културата „Борис Христов“ ще се проведе заседание на Общинския съвет.

*** Разлог

От 11.00 ч. пред сградата на РСПБЗН ще се проведе официална церемония за откриване на обновени административни сгради на полицията и пожарната.

*** Стара Загора

От 14.30 ч. ул. „Републиканска“ № 26 директорът на ГДПБЗН гл. Комисар Николай Николов ще участва в церемония за откриване на реновирана сграда на участъка на пожарната служба в града.

От 10.00 ч. в депото на фирма „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД ще се проведе информационен ден по проекта „Модернизация и развитие на устойчив градски транспорт в град Стара Загора – II фаза“.