Първият Микро LED ДИСПЛЕЙ на LG поставя нов стандарт в пазара на дисплейните технологии
Секция: Технологии
10 Септември 2020 11:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Първият Микро LED ДИСПЛЕЙ на LG поставя нов стандарт в пазара на дисплейните технологии

/КРОСС/ LG MAGNIT предоставя удивителни изображения с дълбоки тъмни и автентични цветове, лесна настройка и подобрена издръжливост

Стартирайки тази седмица на ключови пазари в Америка, Европа, Азия и Средния изток, решението за микро LED на LG Electronics, LG MAGNIT ще предостави зашеметяващо качество на картината и издръжливост с патентованата технология за дисплеи Black Coating на LG, както и рационализирана инсталация с интелигентен блоков монтаж.

Като еволюционна стъпка напред в технологията на дисплея, Micro LED разполага със самоизлъчващи се пиксели, приложени директно върху субстантен панел, които пресъздават по-ясни изображения с подобрен контраст и по-широк ъгъл на гледане.

А новата технология Black Coating на LG, приложена към предната част на дисплеите, е създадена да подобри контраста и точността на цветовете, като същевременно помага да се защитят малките LED пиксели от влага, прах и външна намеса.

С функции против отблясъци и отпечатъци от пръсти, LG Black Coating минимизира разсейващите отражения и улеснява премахването на петната.

Гъвкавият LG MAGNIT е идеален за изисканите потребители, търсещи първокласен, мащабен дисплей за дома с 163 инча 4К резолюция, за да се насладят на любими филми, сериали и спорт. Включвайки интелигентната платформа на LG webOS за интуитивна навигация и контрол на редица полезни опции, включително функции и предварителни настройки, превъзходното качество на картината на LG е подсилено от процесор, задвижван от изкуствен интелект. Той се прилага и в съвременните LG телевизори, анализира съдържанието и източника му и автоматично оптимизира визуалната продукция в реално време.

Освен невероятни изображения, LG MAGNIT предлага и предимството на безпроблемна инсталация и конфигуриране. Всеки микро LED отдел е с размери само 600W x 337.5H x 44.9D мм и се свързва безпроблемно с останалите, позволявайки на техниците бързо да поставят дисплея на определеното за това място. Възможността за лесно изпращане и приемане на сигнали безжично се дължи на безконтактната технология на свързване на LG.

Дизайнът на LG за блоков монтаж позволява захранването да се изпраща към всеки отдел чрез цифрови съединители, разположени по края на LED конструкцията. А LG MAGNIT намалява времето, необходимо за поставяне на кабелите, само с няколко проводника на гърба на дисплеите, като свързва отделите със системните контролери и електрическата мрежа.

„Винаги е вълнуващо да предлагаме истинска иновация в LED сектора и сме особено развълнувани да представим нашата LG MAGNIT серия,“ сподели Паик Ки-мун, старши вицепрезидент и ръководител на Information Display business unit на LG Electronics Business Solutions Company.

„С комбинацията си от превъзходно качество на картината, разширяемост и удобна настройка, LG MAGNIT е чудесно LED решение за търговски и обществени пространства, включително конгресни центрове, корпоративни и хотелски фоайета, луксозни бутици, филмови студия, контролни зали, изложбени помещения и музеи.“