Дизайнерката Евгения Живкова ще представи колекция „Нов свят“
Секция: ЛЮБОПИТНО
12 Септември 2020 13:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дизайнерката Евгения Живкова ще представи колекция „Нов свят“

/КРОСС/ Във фотосесия с есенно-зимните предложения за 2020/2021 на модна къща Jeni Style взеха участие Славена Вътова и Елисавета Стоянова-Гарева

Зимата на 2020/2021 година ще бъде изпълнена с много модерен класицизъм. Облеклата са с минималистичен силует, по-функционални и не толкова драматични и блестящи. Цветовете са по-монохромни и неутрални – класическо съчетаване на бяло и черно, черно с екрю, бежово, бяло и черно. Хит за сезона са десените в каре и пепит, като в облеклата те се съчетават чрез комбинирането на няколко различни материи и десени, като вълна и кадифе.

Костюмите, съчетани с тесни, прави и панталони с басти доминират през този сезон. По някои от тях има декоративни ленти отстрани. Саката с дължина около ханша и средата на бедрата и мантата с дължина до коляното, се комбинират, както с панталон, така и с рокли и поли с блузи.

Роклите с прав и трапецовиден силует са подходящи да ежедневието и са с дължини около и над коляното. По подгъвите и ръкавите им има вградени гарнитури от дантела, а талиите са подчертани с декоративни ширити.

Новото в колекцията са трикотажните спортни облекла - блузи, клинове, панталони и дълги жилетки, които са подходящи за свободното време. Тези облекла са украсени с бродирани биета с надпис „ЖЕНИ СТИЛ” на кирилица, латиница и китайски йероглифи.

Материи: Вълна, кашмир, тафта, коприна, трико, дантела, кадифе

Десени: Каре, пепит, дюс

Цветове: Черно, бяло, екрю, бежово

Модели: Славена Вътова и Елисавета Стоянова

Фотограф: Костадин Кръстев - Коко

Грим: Любомир Николов

Прически: Тони Янев

Стилист: Андреа Стефанова

PR мениджър: проф. Любомир Стойков

Бутик "Жени стил": София, ул. "Патриарх Евтимий" № 12. 

Уеб сайт: www.jenistyle.com