Гордън Рамзи с ново приключение
Секция: ЛЮБОПИТНО
13 Септември 2020 14:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Гордън Рамзи с ново приключение

/КРОСС/ Топ готвачът с афинитет към перфектните чинии и пиперливите забележки Гордън Рамзи се завръща в българския ефир.

Днес стартира втори сезон на втори сезон на „Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател“ по National Geographic от 22ч.

Кулинарният гуру се впуска в нови приключения в търсене на екзотични деликатеси, поднесени на фона на спиращи дъха гледки.

„Този сезон изследваме седем нови региона, всеки от които с много различни кулинарни обичаи и история. Имаме възможността да се учим от местните жители и да чуем техните истории. Това ни позволява да добием по-задълбочен опит и разбиране за света около нас.“, обяснява той.

Този път Рамзи прави спирки в Тасмания, Южна Африка, Индонезия, Луизиана, Норвегия, Индия и Гвиана, където взима участие в местни обичаи и научава повече за изкусителните и свежи вкусове, уникални за различните региони.

Ще видим как шеф готвачът изкачва планини, бори се с 3-метрови вълни, издържа на минусови температури и си проправя път през дивата пустош, за да открие някои от най-добрите съставки на света. Освен това той рискува живота и крайниците си в най-смелото си приключение досега, като плува във води, населени от големи бели акули, включва се в традиционно бягане с бикове и много други.

Поредицата ще бъде излъчена в 172 държави на 43 езика.