Никол Шерцингер и Том Еванс са готови за бебе
Секция: Шоубизнес
13 Септември 2020 14:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Никол Шерцингер и Том Еванс са готови за бебе Двамата гледат сериозно към бъдещето си заедно

/КРОСС/ Връзката на Никол Шерцингер и Том Еванс се задълбочава и двамата вече са готови да започнат свое семейство.

Според множество медии, изпълнителката и играчът по ръгби се опитват да си направят бебе и дори оглеждат за семеен дом в Лондон. „Том е казал на свои приятели, че взима добавки, които подсилват плодовитостта. Той е много влюбен в Никол и двамата са говорили сериозно по темата за децата“, казва приятел на Еванс пред The Sun. Той добавя, че всички в обкръжението на звездите очакват новината за бременност съвсем скоро.

Засега Том живее заедно с брат си и техен приятел в Лондон, но заедно с Никол усилено търсят своя къща в града. Огледите ще започнат, когато ситуацията с коронавируса се успокои. Този уикенд двамата отпразнуваха Деня на труда заедно с настоящата и бившата приятелка на Саймън Кауъл. Към тях се присъедини и синът на телевизионния продуцент.

Шерцингер публикува снимки и клипове от празника, на които се вижда как се забавлява на водна пързалка, разпъната в дома на Кауъл в Малибу. Изпълнителката на няколко пъти се пусна по атракциона, придружавана ту от сина на Саймън, ту от Том Еванс. „Забавления под слънцето с миниверсията на Саймън Кауъл“, написа Никол. Самият продуцент не беше на партито, защото все още се възстановява след инцидент, при който нарани гърба си.

Никол сподели снимка с Еванс, чрез която благодари на всички медици, които се борят с пандемията от коронавирус. „Благодарни сме ви и ви честваме в този ден“, допълни тя. На снимката звездата е облечена с черен цял бански, който е комбинирала с дълга пола, а до нея Том показва стегнатото си тяло. 

Двойката започна да се среща преди няколко месеца, след като се запозна в шоуто „X-Factor: Celebrity“, където Шерцингер беше съдия, а Еванс показваше уменията си на сцената. Преди това изпълнителката беше с родния тенисист Григор Димитров, но до сватба и деца така и не се стигна.