Открийте най-новата технология сред дигиталните платформи с LG Digital Connect 2020
Секция: Технологии
14 Септември 2020 11:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Открийте най-новата технология сред дигиталните платформи с LG Digital Connect 2020

/КРОСС/ Онлайн шоурумите не са нещо ново, но с предизвикателствата на 2020 г. тяхната стойност и значение както за потребителските марки, така и за бизнеса, а пък и за самите потребители, са нараснали. Онлайн шоурумите дават възможност марките лесно да представят ползите на това, което предлагат, без да е необходимо присъствие на място, а специален инструмент помага на клиентите да вземат информирано решение за покупка.

За да представи търговската си гама дисплеи в най-добрата светлина при настоящите условия, LG Electronics Business Solutions Company създаде виртуалната платформа LG Digital Connect (DC) 2020. Стартирайки през август, платформата за маркетинг и продажби предлага увлвекателни, лесни за навигация виртуални обиколки, които разхождат потребителите сред разнообразната гама решения на компанията с ясни обяснения за водещите в бранша технологии и характеристики на продукта, ориентирани към потребителите. LG DC 2020 предлага на настоящи и нови клиенти ценна информация, за да им помогне да решат кои продукти са най-пододящи за специфичните им изисквания.

 

Създадена с мисълта за удобството на потребителите на LG, виртуалната платформа представя лесни за следване продуктови и технологични упътвания, придружени от консултация при продажба. Посетителите могат да изберат опцията Product Showroom Tour, за да научат за най-новите LED решения на LG, или да препочетат Vertical Showroom Tour, ако искат да преминат през различни ситуации, в които да използат дигиталните възможности. А само с няколко клика могат да видят и подробни продуктови спецификации.

LG предлага богат избор дисплейни продукти от микро LED и безкабелни серии LED модели до LED кино дисплеи, като всеки от тях е изложен в Product Showroom Tour. Обиколката сред Vertical Showroom Tour демонстрира как най-модерните дигитални опции на компанията могат лесно да бъдат инсталирани и адаптирани за ползване при почти всяка ситуация, включително и в обществени пространства, корпоративни или държавни офиси, магазини, училища и хотели. Платформата позволява на посетителите да разглеждат най-новите B2B дисплейни инсталации на LG, както и да четат новини, свързни с високотехнологичния свят на цифровите нововъвдения.

За да се включите във виртуалната обиколка и да се докоснете до изживяването на LG Digital Connect 2020, моля посетете https://lg-informationdisplay.com/dc2020.