Предстоящи събития на 15 септември
Секция: Предстоящи събития
15 Септември 2020 07:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 15 септември

/КРОСС/ ***
Кюстендил/ с. Трекляно.
От 10.00 ч. в Основно училище „Св. Климент Охридски" президентът Румен Радев ще открие учебната година.
***
Кюстендил/ с. Трекляно.
От 11.25 ч. пред паметника на загиналите във Знеполско-Краищенското въстание, водено от капитан Симо Соколов президентът Румен Радев ще отдаде почит към жертвите. Кюстендил/ с. Трекляно. От 11.40 ч. в сградата на Общината президентът Румен Радев ще проведе среща с ръководството на местната власт.
***
Кюстендил/ с. Трекляно.
От 12.40 ч. изложба в Художествената галерия „Проф. Евтим Томов" президентът Румен Радев ще разгледа постоянната изложба.
***
Севлиево/с. Добромирка.
От 09.00 ч. в Основно училище „Христо Ботев" вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие учебната година.
***
София.
От 11.00 ч. в Борисовата градина пред паметника на писателя Николай Хайтов НФСБ ще почете 101 години от рождението му.
***
София.
От 13.00 ч. в зала 238 в сградата на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" Комисията по правни въпроси ще проведе заседание.
***
София.
От 19.00 ч. на Платформа А6 - новото място за събития на открито до НДК ще се проведе Х-тия юбилеен Фестивал за поп и рок музика София 2020.
***
Балчик.
От 11.00 ч. в заседателната зала на Общината ще се проведе информационна среща за представяне на антикризисните икономически мерки за бизнеса.
***
Белоградчик.
От 14.00 ч. в сградата на РСПБЗН - Белоградчик ще се проведе среща-беседа с ветерани от структурите за пожарна безопасност и защита на населението.
***
Бургас.
От 09.00 ч. в Професионалната гимназия по механоелектротехника и електроника заместник-министърът на образованието и науката Карина Ангелиева ще участва в откриването на новата учебна година.
***
Бургас.
В 9.30 ч. в ОУ „Васил Левски" в кв. „Горно Езерово" кметът Димитър Николов и зам.-кметът по образование Йорданка Ананиева ще открият учебната година.
***
Бургас.
От 10.00 часа в новата сграда на Английската гимназия (АЕГ „Гьоте") в ж.к. „Изгрев" заместник-кметът по „Стратегическо развитие и екология" Весна Балтина ще присъства на тържеството за откриване на учебната година.
***
Бургас.
В 09.00 часа в ОУ „Любен Каравелов" зам.-кметът по култура, туризъм и спорт Диана Саватева ще участва в откриването на новата учебна година.
***
Бургас.
В 10.00 часа в Търговската гимназия зам.-кметът по бюджет и финанси Красимир Стойчев ще присъства на откриването на учебната година.
***
Велико Търново.
От 8.45 ч. до 11.30 ч. в училищата в града ще бъде открита новата учебна година.
***
Видин.
От 10.00 ч. в СУ "Цар Симеон Велики" кметът д-р Цветан Ценков ще присъства на тържеството по повод откриването на новата учебна 2020/2021 година.
***
Видин.
От 10.00 ч. в сградата на РС ПБЗН - Видин ще се проведе среща-беседа с ветерани от структурите за пожарна безопасност и защита на населението.
***
Николаево.
От 09.30 ч. в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий" министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще участва в откриването на новата учебна година.
***
Попово.
От 10.30 ч. в Професионална гимназия по техника и лека промишленост заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова ще участва в откриването на новата учебна година.
***
Пловдив.
От 09.00 ч. в двора на Националната гимназия за сценични и екранни изкуства Заместник-кметът на Пловдив Пламен Панов и писателят Недялко Славов ще открият учебната година.
***
Пловдив.
От 10.00 ч. на Античния театър ще бъде открита новата учебна 2020/2021 година на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев".
***
Разград.
От 17.00 ч. ще бъде открита реновираната детска площадка до хотел „Централ".
***
Стара Загора.
От 08.00 ч. кметът Живко Тодоров ще поздрави учениците в ОУ "Кирил Христов".
***
Стара Загора.
От 08.00 ч. заместник-кмет Милена Желева ще открие учебната година в ОУ "Кирил Христов".
***
Стара Загора.
От 09.00 ч. кметът Живко Тодоров ще открие учебната година в XI ОУ "Николай Лилиев".
***
Стара Загора.
От 09.00 ч. заместник-кмет Иванка Сотирова ще бъде гост в XI ОУ "Николай Лилиев" по случай новата учебна година.
***
Стара Загора.
От 09.30 ч. кметът Живко Тодоров ще се включи в откриване на учебната 20/21 година в Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Любор Байер".
***
Търговище.
От 08.30 ч. в III ОУ "Петко Рачов Славейков" заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова ще участва в откриването на новата учебна година.