"България Еър" с нови възможности за полети между София и Москва
Секция: Туризъм
15 Септември 2020 17:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"България Еър" с нови възможности за полети между София и Москва

/КРОСС/ От нови възможности за пътуване между София и Москва могат да се възползват пасажерите на „България Еър". Благодарение на разширеното партньорството на националния превозвач на България с руската авиокомпания Аерофлот, пътниците вече могат да стигнат от София до Москва и обратно с прекачване в Лондон.
По този начин, въпреки временно преустановените заради пандемията от COVID-19 директни полети между България и Русия, „България Еър" дава шанс на всички, които имат необходимост да пътуват по направлението, възможност да го направят.
Полетите са с удобни връзки през Лондон и се изпълняват 5 пъти седмично - всеки понеделник, сряда, петък, събота и неделя. В цената на самолетните билети се включва както ръчен багаж до 10 кг, така и чекиран до 23 кг.
Напомняме, че от 1 септември до 30 септември всеки, който си закупи самолетен билет по някой от директните полети на авиокомпанията, може да се възползва от -20% отстъпка от крайната цена при резервация на втори билет. Повече подробности може да откриете на уебсайтa на авиокомпанията www.air.bg.
Всички полети на „България Еър" се изпълняват съобразно най-високите хигиенни и организационни изисквания, след детайлна дезинфекция със специални препарати. Въздушните HEPA филтри гарантират високото качество на въздух по време на полет, а за допълнителна сигурност и в интерес на здравето на пътниците, носенето на предпазни маски от всички на борда на самолетите е задължително.