Туитър блокира акаунта на Кание Уест след непристойни публикации
Секция: Шоубизнес
17 Септември 2020 16:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Туитър блокира акаунта на Кание Уест след непристойни публикации

/КРОСС/ Туитър е блокирал акаунта в социалната мрежа на рапъра Кание Уест, съобщи Контактмюзик, като се позова на бившата звезда от НБА Рик Фокс, който е приятел на Уест.

Уест, който обяви, че се кандидатира за президент на САЩ като независим, публикува в Туитър видеозапис как уринира върху статуетките си "Грами". Освен това рапърът пусна и поредица съобщения за битката си със звукозаписните компании "Юнивърсъл" и "Сони", включително и снимки на свои договори с тях, които определи като "капан"."Моят приятел @kanyewest иска да знаете, че е изритан от @Twitter за 12 часа", написа оттеглилият се от активна кариера баскетболист Фокс, който е на 51 години.

В сряда 43-годишният рапър, който страда от биполярно разстройство, бе принуден от Туитър да премахне своя публикация, в която бе написал телефонния номер на старши редактора на сп."Форбс" Рандал Лейн.

По адрес на "Юнивърсъл мюзик", рапърът Уест написа с главни букви: "Аз съм един от най-известните хора в света, а от "Юнивърсъл" не искат да ми кажат колко са приходите ми от права, защото знаят, че мога да ги купя".