Предстоящи събития на 18 септември
Секция: Предстоящи събития
18 Септември 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 18 септември

/КРОСС/София.
От 9.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 11.00 ч. в хотел „Сенс", бул. „Цар Освободител" 16, ще се състои дискусия на тема „COVID-19 - предизвикателства и решения пред лечебните заведения за болнична помощ".
***
София.
От 11.00 ч. в залата на седмия етаж, в сградата на НЛРС-СЛРБ в София (бул. „Витоша" 31-33) ще се проведе пресконференция, организирана от Съюза на ловците и риболовците в България и Българската федерация по риболовни спортове, където ще бъдат представени предложенията на двете организации по повод готвените промени в Закона за рибарството и аквакултурите.
***
София.
От 11.30 ч. в Зала „София" на хотел „Маринела" заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще проведе среща с представители на общините от Югозападен район.
***
София.
От 12.00 ч. в БТА ще се състои дискусия на тема: „Анализ на ефекта от социално-икономическите мерки по време на извънредното положение".
***
София.
От 12.00 ч. в сградата на КНСБ, площад "Македония" 1, етаж 2 ще се състои форум на тема "Секторен социален диалог и Колективно трудово договаряне в минно-добивната промишленост".
***
София.
От 17.30 ч. в парка на Военната академия ще се проведе празнична церемония по повод началото на 5781 година според еврейския календар.
***
София.
От 18.30 ч. в градината на ОКИ „Красно село", парк „Хиподрума", ще се проведе тържествено откриване на районния празник на „Красно село".
***
Бургас.
От 11.00 ч. в спортна зала „Младост" ще се проведе пресконференция за официалното представяне на партньорството между ВК „Нефтохимик 2010" и WINBET с участието на кмета Димитър Николов, Огнян Томов - председател на УС на ВК „Нефтохимик 2010", Десислава Колева-Иванова - маркетинг мениджър на WINBET, и Николай Желязков - старши треньор на ВК „Нефтохимик 2010".
***
Бургас.
От 20.00 ч. в Приморски парк до езерото до Стената на приказките ще се проведе мултимедиен концерт-спектакъл под надслов „Магическият свят на любовта".
***
Велико Търново.
От 10.30 ч. в работилниците на АЕК „Самоводска чаршия" с отворени врати и детски работилници ще започне инициативата Нощ на Самоводската чаршия. От 16.30 във Винен дегустационен център ще се проведат лекция и демонстрации за деца и възрастни на Циркова академия „Нов цирк" под надслов „Цирковото изкуство и развитието му до днешни времена", от 18.00 в Музей на литературата „Емилиян Станев" - прожекции на филми по произведения на Емилиян Станев, от 20.00 - концерт на Яница Русева, от 21.00 - концерт на Лилия Ангеличева и Гергана Стоянова, а от 22.30 - интерактивно шоу с елементи от цирк, пантомима и комедия „2-ма луди, 200 гладни".
***
Видин. От 16.00 ч. в Държавния архив ще се състои среща с председателя на Гражданско сдружение „Епископ Йосип Юрай Щросмайер" и секретар на Народно читалище „Епископ Йосип Юрай Щросмайер - 2009" - София Трифон Павлова.
***
Стара Загора.
От 11.00 ч. деца от Детска градина № 25 „Ален мак" ще се включат в церемония по връчване на грамоти за успешното им участие в третото издание на Националните номинации „Най-големият малък приятел на природата и животните".
***
Шумен.
От 11.30 ч. по бул. „Славянски" ще се проведе Национален панаир на занаятите „Майстории".