Новите продукти в гамата на LG отимизират времето, прекарано у дома
Секция: Технологии
18 Септември 2020 13:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новите продукти в гамата на LG отимизират времето, прекарано у дома

Благодарение на най-новите решения на компанията, ежедневните задължения са по-приятни отвсякога

/КРОСС/ Няма как да не запомним 2020-та като годината, която ни поднесе редица предизвикателства. За кратко време трябваше да променим навиците си и да пренаредим приоритетите си. Наложи се да прекарваме и повече време у дома. За да улеснят живота вкъщи, LG Electronics представиха най-новите си продукти, създадени да помогнат на потребителите да оптимизират ежедневните си нужди.
Необичайните мерки, наложени заради пандемията, изискват и иновативни подходи. Именно затова попълненията в гамата продукти на LG бяха представени изцяло виртуално по време на изложението IFA 2020. Там посетителите имаха възможността да се включат във виртуален тур сред щанда на компанията, да се консултират с онлайн гид и да разгледат техническите характеристики и спецификациите на продуктите само с няколко клика, докато се намират в комфорта на домовете си.

Един от най-впечатляващите нови продукти е LG WashTower. Уредът съчетава пералня и сушилня в едно и е създаден според последните технологии и интелигентни функции, предлагани от LG. Режимите на работа се контролират от един общ панел, а специална опция позволява пералнята да предаде информация към сушилнята. От своя страна тя предварително загрява барабана на уреда, като по този начин се съкращава времето за пране и сушене. А благодарение на изкуствения интелект Direct DriveTM (AI DDTM), LG WashTower прецизира мекотата и теглото на дрехите, гарантира оптималното им изпиране и елиминира 99,99% от често срещаните бактерии.
Едва ли има семейство, в което един от най-често задаваните въпроси да не е „Какво ще хапваме днес?" Вече няма нужда да мислите какво да сготвите - хладилникът LG InstaView ThinQ сканира всеки артикул, поставен или изваден от него, а усъвършенствана технология за разпознаване, захранвана от AI Connect, предлага на потребителите идеи за меню на база на хранителните продукти. Освен това, хладилникът може да информира и вградения пречиствател за вода какво количество от нея ще е необходимо за приготвяне на ястието.
Ако сте решили да отидете на кино, не е необходимо да напускате дома си. Проекторът LG CineBeam 4K UHD Laser е създаден, за да пренесе изживяването от кино салоните вкъщи. Отличава се с изключителна 4К резолюция и ослепителна яркост. Предварителните настройки и специалната технология на LG отчитат колко светла е стаята, за да проектират оптимално качество на кадрите дори при тъмните сцени на битки и приключения.

А за любителите на спорта вълнуващите моменти определено предстоят. В продължение на няколко месеца почти всички събития бяха отменени, но вече се завръщат с пълна сила. Въпреки че стадионите остават празни, можем да усетим емоцията на играта и през телевизора. Със сигурност успехите на любимия ни тим е най-добре да бъдат гледани на голям екран - OLED телевизорите на LG са най-подходящото решение в този случай. Процесорът α9 Gen3 AI умело разпознава кога гледате спорт и оптимизира качеството на картината чрез автоматичен избор на настройки, а изживяването е подсилено и от потапящ звук благодарение на XBOOM спийкърите на LG.
Геймърите също няма да скучаят - мощният NVIDIA® GeForce RTXTM 30 Series GPU е способен да подсигури 8К поддръжка на пълна честотна лента. Така той подсилва играта, за да предложи най-завладяващия и вдъхновяващ геймплей на великолепни дисплеи с над 33 млн. отделни самосветещи пиксели, които осигуряват по-добро качество на изображението и по-малко време за реакция.
И така, моментите вкъщи са най-приятни, когато сме с любимите си хора. А докато се справяте с ежедневните задължения у дома, новите решения на LG ще ви помогнат това да се случва по-ефективно и то за по-кратък период от време.