Да тичаш с кауза  на благотворителния маратон FUN RUN KIDS
Секция: БЪЛГАРИЯ
18 Септември 2020 14:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Да тичаш с кауза  на благотворителния маратон FUN RUN KIDS

/КРОСС/ На 3 октомври 2020 г. на площад "Възраждане" в град Плевен ще се проведе първото издание на благотворителния маратон FUN RUN KIDS. Трасето с 1, 2 и 3 километра дължина включва бягане и търсене на скритите символи на град Плевен. По време на събитието за участници и гости ще има музикална програма, забавни игри и томбола с награди. 
Мисията на FUN RUN KIDS е да приобщи деца и възрастни хора с увреждания, да промени широките обществени нагласи към тях и да покаже, че активният и пълноценен социален живот може да бъде достъпен за всеки.
Организатори на събитието са едни от най-големите и активни фондации, сдружения и социални предприятия в страната: JAMBA (Фондация "Сошъл Фючър"), Фондация "Светът на Мария", социално предприятие Айс-Оупън ЕООД, Национален алианс за социална отговорност в партньорство със Сдружение "Аутизъм днес", БАЛИЗ - Българска асоциация за лица с интелектуални затруднения и с подкрепата на община Плевен.

Ултрамаратонецът и треньор Краси  Георгиев и влогърката Криси Колева от "Вкъщи с Криси" са лицата на събитието. Двамата имат мисия да споделят за ползите от активния начин на живот, здравословното хранене и многообразието.
Събитието обещава вълнуващо преживяване за всички деца и родители. 

Регистрацията за участие е безплатна.
Дата и място на събитието: 3-ти октомври, от 10:30 ч. до 14:30 часа, площад „Възраждане", Плевен.
Повече информация и регистрация: www.funrunkids.org