Лейди Гага: Славата не носи щастие
Секция: Шоубизнес
18 Септември 2020 19:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лейди Гага: Славата не носи щастие

/КРОСС/ Американската певица Лейди Гага често не е искала да бъде "това, което е". Говорейки за живота си, предшестващ най-новия й албум "Chromatica", който излезе това лято, тя призна, че в него е имало моменти, когато се е борила да бъде това, което е, но и срещу "депресията и тъгата".

„Чувствах се застрашена от нещата, които кариерата донесе в живота ми, но и от начина ми на живот. Прекарах много време в някаква летаргия, без да искам да правя нищо. И тогава, накрая, бавно започнах да правя музика и да разказвам историята си чрез песните си", каза Лейди Гага пред „Пипъл".

По-рано певицата разкри, че желанието й да изживее мечтите си я карало да се чувства "измъчена и травмирана".

„Едно от най-трудните неща в живота е да бъдеш достатъчно смел, за да си това, което си. Искам всеки по този път да намери радост в себе си. Това ми каза и Брадли (Купър) точно вчера, преди последната ни репетиция за „Shallow" на живо. Той каза: „Нека да донесем малко радост." И тази радост много ми помогна. Истината е, че винаги съм била предопределена да изживея мечтите си и въпреки това имаше толкова много пречки на пътя ми. Имаше толкова много неща, които не приемах и те ме унищожаваха, измъчваха, травмираха", обясни лейди Гага.

Тя добави, че славата не е нещо, което може да направи всеки щастлив.

„Парите се поставят на пиедестал, красотата се поставя на пиедестал, славата се поставя на пиедестал. Обиколих света и видях най-щастливите хора в най-бедните части на планетата. Ценностите им са непокътнати. Срещнах най-тъжните и депресирани хора в най-богатите къщи. С този албум искам да напомня на целия свят и моите фенове, че любовта и добротата са най-важни. Добротата е това, което създава хармония, а не славата и известните личности", каза певицата.

Тя издаде шестия си студиен албум това лято, който се занимава с трудни въпроси като психични заболявания и възстановяване след травма. Според „Пипъл" една от най-доминиращите теми в албума е как да намерим светлината в тъмното. /