Рийз Уидърспуун е била "ужасена" да стане майка
Секция: Шоубизнес
20 Септември 2020 18:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Рийз Уидърспуун е била "ужасена" да стане майка Звездата от "Големите малки лъжи" разкрива повече за началото на кариерата си и майчинството, което съвпада с него

/КРОСС/ Със сигурност можем да заявим, че Рийз Уидърспуун се превърна в истинска актриса пред очите на всички. Слънцето на Холивуд огрява звездния небосклон често, но самата тя признава, че задачата невинаги е била лека. Не защото не може да се справи с някоя роля, а защото трудно е балансирала живота между актьорската кариера и тази на майка.

По време на свое гостуване в токшоуто на Дрю Баримор, Рийз споделя, че някак си успешно се е справила да бъда майка на три деца, докато успоредно с това развива кариерата си като актриса, продуцент и предприемач.

"Забременях, когато бях на 22 години", разказва тя. "Нямах идея как ще балансирам работата и майчинството. Просто го правиш, нали знаете?" Притеснението идва и от факта, че когато е била в началото на 20-те си години тя все още не е била напълно утвърдено име, затова се е налагало да търси различни работни възможности, които да ѝ осигурят съответния месечен доход.

"Правех филми, но все още не бях човек, който можеше да избира роли или да изисква лентата да бъде снимана в близост до училището на децата. Нямах някаква сила в индустрията", споделя звездата от "Големите малки лъжи". "Бях като всяка друга майка, баща, партньор и родител, който се опитва да се справи."

Поглеждайки назад, Рийз казва, че не би променила нещо, но отбелязва, че най-големите ѝ постижения не е била спечеленият "Оскар", а това, че е успяла да стане майка. "Махаш храната от устата си, дрехите от гърба си и съня от живота си, но всяка малка жертва си заслужава, защото това те кара да се събуждаш в неделя сутрин. Не са филмите или работата ми, а децата ми."