Зелените награди очакват новите призьори
Секция: ЛЮБОПИТНО
21 Септември 2020 11:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Зелените награди очакват новите призьори Можете да подадете своята кандидатура до 25 септември 2020

/КРОСС/ Надпреварата е предназначена за компаниите, които имат зелени идеи, кампании, събития, инициативи или инвестиции и самоинициират действия и каузи за по–здравословна среда. 

Конкурсът е уникален за България, дори и в година като настоящата, той отчита постигането на "зелени" цели и корпоративни стратегии

Някои от основните критерии за оценяване, заложени в онлайн въпросника, са свързани с конкретни действия за намаляване на вредното въздействие от дейността на кандидатстващите, с проведената комуникационна кампания вътре в компанията и навън сред обществеността, както и с програми и дейности, свързани с използването на ресурси в компанията по начин, щадящ околната среда.

Нов момент тази година са категориите извън основния панел. За тези награди се кандидатства с олекотен въпросник и включват широк спектър от категории като:  

Зелена иновация в Ковид-19, Зелено събитие, Зелена технология, Зелена образователна инициатива, Устойчиви политики в Ковид-19, Иновация от рециклирани материали и много други.

За поредна година ще бъдат връчени и специалните отличия:

Зелена личност - награда на публиката
От днес започва и гласуването за "Зелена личност 2020". Повече за тази специална награда и как да гласувате - вижте на сайта на конкурса. 

Зелено перо - кандидатури се приемат на имейл: office@b2bmedia.bg

Зелена медия - кандидатури се приемат на имейлoffice@b2bmedia.bg

Официална церемония по награждаване ще е на 1 октомври 2020.