Наградите "Еми" подкрепиха гладуващите деца по време на пандемията
Секция: Шоубизнес
21 Септември 2020 17:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Наградите "Еми" подкрепиха гладуващите деца по време на пандемията Позитивният пример в Холивуд тази година е налице - всеки голям победител дари 100 000 долара на организация, осигуряваща храна на деца в нужда

/КРОСС/ Напълно нормално е церемониите по награждаване, които по принцип са съпътствани от завиден блясък, холивудска суета и светкавици на фотоапарати, насочени към червения килим, тази година да бъдат в доста по-скромен вариант.

След като Зендея получи статуетката за най-добра актриса в драматичен сериал, а Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу обърнаха внимание на награждаването от дома си, ABC обяви и друг амбициозен проект в навечерието на наградите "Еми".

В началото на вечерта водещият Джими Кимъл разкри, че всички големи победители ще дарят по 100 000 долара за неправителствената организация No Kid Hungry, която осигурява храна на децата в нужда.

Тъй като тази година всичко е различно, организаторите решиха да изразят своята благодарност към всички лекари, учители, доставчици и други хора, изложени на по-голям риск от COVID-19 заради професионалните си задължения.

Напоследък често се говори за влиянието на пандемията върху шоубизнеса и промяната в Холивуд. Трябва да признаем, че е хубаво да виждаме, че се случва!