Премиерата на „Черната вдовица“ се отлага за 2021 г.
Секция: Шоубизнес
27 Септември 2020 10:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Премиерата на „Черната вдовица“ се отлага за 2021 г.

/КРОСС/ 2020 г. трябваше да ни поднесе един куп интересни филми и само при мисълта за това потривахме доволно ръце. Но затварянето на кината заради коронавируса обърка всички планове и към момента не сме видели почти нищо.

Част от филмите директно бяха преместени за догодина, но имаше и такива, които бяха пренасрочени за края на тази. „Черната вдовица" е такъв пример. Трябваше да го видим по кината през май, но след това беше преместен за ноември.

Е, сега Marvel и Disney са решили да не рискуват (може би са видели какво се случи с „Тенет" и незадоволителното представяне в бокс офиса) и са преместили премиерата на „Черната вдовица" за 7 май 2021 г.

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=ybji16u608U

 

Разместване има и в другите два очаквани супергероиски филма на студиото. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings трябва да видим по кината от 9 юли 2021 г.

Eternals пък се местят за 5 ноември 2021 г. И така се оказва, че през 2020 г. няма да видим нито един филм на Мarvel. Цяла година без техни супергерои не е имало от 2009 г. насам, пише ComicBook.

Marvel и Disney отложиха и премиерата на сериала The Falcon and The Winter Soldier за 2021 г., но поне обещават, че WandaVision ще дебютира в края на тази. Ами, както се казва, вече официално можем да закриваме годината...