Забъркаха Гришо в скандал с COVID-19 в Париж
Секция: СПОРТ
27 Септември 2020 11:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Забъркаха Гришо в скандал с COVID-19 в Париж

/КРОСС/ Григор Димитров бе забъркан в скандал с коронавирус в Париж. Треньорът на отстранения от Ролан Гарос Дамир Джумхур - Петър Попович, обяви, че първата ни ракета. Новак Джокович и Борна Чорич също могат да дадат положителни проби, но никой не ги е тествал. Според него всички, които са минали през заболяването, сега имат антитела и при проверка ще дадат положителен резултат.

"Преболедувах вируса преди месец, имам антитела, но резултатите от тестовете може да се окажат положителни или отрицателни. А други хора не мога да заразя. (Новак) Джокович, (Борна) Чорич и (Григор) Димитров също може да дадат положителен тест. Но на US Open тях дори не ги проверяваха. Джоко живееше в отделен дом и не го проверяваха. А има доказателства, че в организма му има антитела.

Играчите се страхуват -особено тези, които са преболедували и имат антитела. Но с Новак няма да постъпят така, както с мен. Ако анализът на резултата от теста му е положителен, ще му дадат възможност да даде нова проба. Той може да осъди Ролан Гарос за огромна сума, а организаторите не искат това да се случи", обяви Попович. Самият Джумхур не даде положителна проба, но тъй като треньорът му е с такава, босненецът бе изгонен от Париж.