13 души бяха ранени при срутването на пешеходен прелез в Московска област
Секция: Русия
27 Септември 2020 10:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
13 души бяха ранени при срутването на пешеходен прелез в Московска област Трима от тях са откарани в болницата с хеликоптер

/КРОСС/ Броят на жертвите от срутването на надземния пешеходен преход в Ступино се увеличи до 13 души, трима от тях са откарани в болницата с хеликоптер. Това съобщиха пред ТАСС от пресслужбата на Главното управление на руското министерство на извънредните ситуации за Московска област.

"Броят на пострадалите при срутването на надземен пешеходен преход на територията на FM Logistics в село Сидорово се е увеличил на 13 души. Трима от тях са откарани с хеликоптер в една от болниците", каза източникът на агенцията и добави, че всички са служители на предприятието.

Според източник в аварийните служби, по предварителни данни, надземният пешеходен преход на територията на предприятието се е срутил поради претоварване. От пресслужбата на Главното управление на Министерството на извънредните ситуации на Русия за Московска област ТАСС потвърдиха тази информация. "Предварителната причина за срутването е претоварването на моста, което доведе до деформация на крепежните елементи", заявиха от централата. На място са изпратени спасители, обстоятелствата на инцидента се установяват.