Служители на Лев Инс връчиха протестна декларация на Цветан Цветанов
Секция: ПОЛИТИКА
27 Септември 2020 14:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Служители на Лев Инс връчиха протестна декларация на Цветан Цветанов

/КРОСС/ Днес по време на учредяването на „Републиканци за България", повече от 200 служители на ЗК „Лев Инс" АД връчиха протестна декларация на Цветан Цветанов, в която изразяват възмущението си от новия му опит за завръщане в политиката.

Събралите се от цялата страна застрахователи успяха лично да зададат въпроса, кога ще получат обяснение за нанесения им психически и физически тормоз и уронване на доброто им име, по негова заповед.

Г-н Цветанов прие декларацията и се оправда действията си с друг и публично се ангажира до 20 дни да осветли акиите от 2010г., които повлияха живота на служителите на Лев Инс и техните семейства, съсипвайки репутацията им и нанасяйки непоправими психически травми.

След срещата застрахователите продължиха своето обучение в Интер Експо Център, като всички служители взеха единодушно решение, че, ако до 20 дни не получат обещаното публично обяснение, Цветан Цветанов ще бъде потърсен отново и ще бъде посрещан във всяко едно населено място на България по същия начин докато не обясни агресията си през 2010г.