Пламен Караджов: БСП е готова да управлява България се нуждае от промяна
Секция: ПОЛИТИКА
27 Септември 2020 17:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пламен Караджов: БСП е готова да управлява България се нуждае от промяна

/КРОСС/ „Аз съм част от тези хора, които в последните 10 години водиха битка с организираната престъпна група ГЕРБ на местно ниво. Хората, които водиха битка срещу безобразията и схемите им, част от хората, които ежедневно бяхме мачкани. Въпреки всичко, по изборните битки бяхме от хората, които не се страхуваха да влизат дори и в най-отдалечените махали, за да се борим с изборните манипулации." Това каза делегатът от Казанлък Пламен Караджов по време на 50-ия юбилеен конгрес на БСП.

Караджов описа промяната, която партията е претърпяла в последните 4 години: „Промяна, която утвърди БСП като категорична опозиция, като говорител на истината за пошлото управление и задкулисието, като единствен изразител на волята на народа, която ясно се заявява вече от 80 дни на площада, а именно, че България се нуждае от промяна."

Делегатът коментира и избора, проведен на 12-ти септември, като събитие, в което цялото общество бе вперило поглед в очакване. „Очакване БСП да се прочисти от зависимости. Да покажем, че ние нямаме чекмеджета с пачки", обясни той.

„Тези два дни на Конгреса хората очакват нашата енергия за промяна да изведе политическите приоритети на БСП. С тях ще покажем на обществото, че Българската социалистическа партия е готова да управлява така, че младите хора да не напускат страната. Възрастните да живеят достойно старините си, дори и в най-отдалечените села. Предприемчивите да могат да инвестират в родината си, трудещите се да получават европейско заплащане, а децата ни да си представят бъдещето си в България", обясни той.

В заключение Пламен Караджов пожела успех на Корнелия Нинова в новия мандат и успех на делегатите на Конгреса, да отговорят на очакванията на обществото.