Каракачанов: Не е на дневен ред оставка на правителството
Секция: ПОЛИТИКА
28 Септември 2020 13:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Каракачанов: Не е на дневен ред оставка на правителството

/КРОСС/ Мисля, че отдавна не се коментира подобен вариант и не е на дневен ред. Така отговори в Долна Митрополия вицепремиерът Красимир Каракачанов на журналистически въпрос дали е на дневен ред оставката на правителството.

Той отрече да е имало и коментари за възможна промяна на състава на кабинета. Последните седмици не сме обсъждали подобно нещо, поясни Каракачанов.

Вицепремиерът и министър на отбраната присъства днес на полагане на първата военна клетва от курсантите след възстановяване самостоятелността на Висшето военновъздушно училище /ВВВУ/ "Георги Бенковски".

Церемонията се състоя в района на училището. Тържествено бе открита и новата учебна година. Каракачанов не се притеснява от появяването на новата партия на бившия втори в ГЕРБ - Цветан Цветанов. Той обаче коментира, че е разбираемо ГЕРБ да се дразнят от бившия си съпартиец и критиките му, след като довчера е бил част от всичко онова, което критикува.

"Може би създава някакви емоции в партията ГЕРБ и основателно - когато някой е бил незаобиколим фактор и започне да прави нова партия, а критикува периоди, в които е участвал, няма как да не ги дразни в ГЕРБ. Но в политически план едва ли ще промени нещо", заяви Каракачанов.

Коалиционният съвет не е обсъждал промени в кабинета през последните седмици, разкри още лидерът на ВМРО.