Турнирът LG UltraGearTM FACE-OFF избира най-добрия Valorant геймър
Секция: Технологии
29 Септември 2020 09:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Турнирът LG UltraGearTM FACE-OFF избира най-добрия Valorant геймър

/КРОСС/ LG Electronics (LG) ще излъчи най-добрия геймър на популярния тактически мултиплейър first-person shooter (FPS) от Valorant на Riot Game по време на първия турнир LG UltraGearTM FACE-OFF. Електронното спортно събитие започва на 3 октомври от 16:00 часа (EDT), като мачовете ще се излъчват на живо по официалния Twitch канал на LG. (www.twitch.tv/ultrageargaming).

От старта си по-рано тази година, действията на Riot Games във връзка с изключително популярната League of Legends генерират огромно количество последователи на пристрастяващата игра, спечелвайки ѝ исторически първи ден, разбивайки рекордите за гледане в Twitch с 34 милиона гледани часа само за един ден и класирайки се на второ място на световното първенство League of Legends през 2019 г.

Официално пуснат през юни 2020 г., Valorant на Riot Games изправя един срещу друг отбори от петима души в битка, която изисква както умения, така и стратегия. Общо 20 популярни геймъри - всеки от тях специализиран в специфичен мултиплейър FPS жанр, включително Overwatch (стрелец), Fortnite (оцеляване), Call of Duty и CS: GO (тактически) - ще се състезават за титлата Valorant победител.

LG UltraGearTM FACE-OFF предлага на най-добрите геймъри в света FPS платформа, за да покажат уменията си, като демонстрират скоростта, времето за реакция и впечатляващото качество на картината на премиум монитора на LG. Първият в света 4K 1 милисекунден Gray-to-Gray (GTG) 1 IPS гейминг монитор LG UltraGear модел 27GN950 ще помага на състезателите да се представят възможно най-добре. 27-инчовият UltraGear е създаден за завладяващи гейминг изживявания, включвайки 4K Nano IPS дисплей технологията на LG, предлагайки 98% покритие на цветното пространство2 и светкавично бързо време за реакция. Когато се възпроизвеждат най-новите 4K HDR заглавия на UltraGear, действието е по-плавно, реакцията - по-бърза, а качеството на картината спира дъха със своята 144Hz честота на опресняване.

„LG UltraGear проверява всички полета за превъзходно гейминг изживяване, като може да се похвали и с качество на картината, характеристики и време за реакция от 1ms, което изискват професионалните геймъри," сподели Джанг Ик-хван, старши вицепрезидент и ръководител на IT бизнес звеното на LG Electronics Business Solutions Company. „Турнирът LG UltraGear FACE-OFF е възможност да се съберат всички геймъри и фенове от цял свят, демонстрирайки впечатляваща технология, която прави електронните спортове още по-приятни."