Нели Петкова с концерт на 3 октомври
Секция: Шоубизнес
29 Септември 2020 13:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нели Петкова с концерт на 3 октомври

/КРОСС/ След десетките концерти през лятото, на 3 октомври, под открито небе в парк "Студентски" е срещата на Нели Петкова със софийската публика.
В програмата са включени най-обичаните песни на изпълнителката „Аз и Ти" , Единствено мой", „Broken", „ Bоdy", „Sober", най-новият и сингъл „Сега е момента" и др. Специален гост на концерта на Нели Петкова е Виктор Калев, с който ще изпълнят дуетния си хит сингъл „Тук до мен".

video: https://www.youtube.com/watch?v=VhNKgJrbavw

Концертът на Нели Петкова е част от програмата на „Парк фест" , който ще се проведе от 1-и до 4-и октомври в парк „Студентски".
Събитието ще събере на една сцена едни от най-обичаните музикални звезди у нас - Нели Петкова , Тита, Стефан Вълдобрев и легендарната група "Сигнал". Участие в концертите ще вземат и невероятният артист Виктор Калев, Стоян Янкулов - Стунджи, Монти, Петя Алекса и други.
Внушителен лунапарк, арт и хендмейд базар, зони за храна, напитки и спорт на открито са само част от изненадите за всички посетители. "В програмата и в зоните ни за хранене има по нещо за всеки - дори и за най-малките ни гости".
В просторния парк "Студентски" има всички условия за спокойното и приятно провеждане на събитието, а организаторите са се погрижили за спазването на действащите противоепидемични мерки. "Парк фест" се провежда под егидата на Район "Студентски" и Столична община.

Входът е свободен за всички посетители.