Сравниха нов модел сандали на Givenchy с лапите на Скуби Ду
Секция: ЛЮБОПИТНО
10 Октомври 2020 11:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сравниха нов модел сандали на Givenchy с лапите на Скуби Ду

/КРОСС/ Потребители на социалните мрежи сравниха нов модел обувки на модна къща "Живанши" с лапите на анимационния герой Скуби-Ду, съобщи електронното издание Лента, като цитира публикация в "Ню Йорк пост".

Моделът сандали е с три отделения за пръсти и бе представен от творческия директор Матю Уилямс като част от колекция пролет/лято 2021 на модната къща по време на Седмицата на модата в Париж.Потребители на социалните мрежи бързо започнаха да сравняват манекените, представящи модела, с героя от популярния анимационен сериал. Модният редактор на сп."АнАдър мегъзин" Хана Тиндъл първа забеляза приликата и й обърна внимание в публикация в Туитър.

Карикатуристката Кати Нолан потвърди, че сравнението е доста точно. В коментар за изданието тя казва: "Когато уча студентите си да рисуват лапи, започваме с овал, който делим на три. Според мен обувките наистина приличат на лапите на Скуби Ду".

Има мнения, че използваните от Уилямс цветове в новата колекция са вдъхновени от други персонажи на анимационния филм. Например на подиума бяха показани широки виолетови панталони в тон с роклята на героинята Дафни, а кафявите чорапогащници на някои модели наподобяват кучешка козина. "Живанши" лансираха и модели в оранжево. Този цвят се използва щедро в анимацията, отбелязва Нолан.

Множество потребители на социалните мрежи коментираха с насмешка модела сандали на "Живанши".