Кубрат Пулев: От Англия искат да изтрием поста за мача на 12 декември
Секция: СПОРТ
14 Октомври 2020 13:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кубрат Пулев: От Англия искат да изтрием поста за мача на 12 декември

/КРОСС/ Кубрат Пулев призна, че е избързал малко с обявяването на мача с Антъни Джошуа за световната титла в боксовата тежка категория. Той разкри, че е имало натиск от Англия и "Скай Спортс" да свали от официалната си страница новината, че вече е подписан договорът за битката на 12 декември в Лондон.

"За съжаление и от Англия всичките искат да изтрием поста, който сме публикували в социалната мрежа за мача с Джошуа, защото искат те да обявят всичко, което ще предстои на 12 декември, но аз не мога да манипулирам, да трия и го оставихме. За да бъдем коректни към „Мачрум", те ни помолиха да не правим много коментари за мача. Един вид мачът все едно не е обявен още. Не се знае дали ще го има в крайна сметка, много е сложно", заяви Кубрат на пресконференция.

"Винаги съм много проницателен, точен, без много украсявания, увъртания, винаги се стремя да казвам максимално истината. Имат право, нека те да си обявят мача", добави Пулев.

"Въпреки че нищо не е обявено официално, аз все пак тренирам и се подготвям. Не е лесно да се организира подобен мач. Към края на седмицата би трябвало да стане ясно дали ще има мач, или няма да има", допълни Кубрат Пулев.

Той коментира, че него е без значение къде точно ще се състои мачът, както и дали ще има публика.