Нинова към младите в БСП: Чиста вода, въздух и храна нека бъдат и ваш основен приоритет
Секция: ПОЛИТИКА
17 Октомври 2020 13:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нинова към младите в БСП: Чиста вода, въздух и храна нека бъдат и ваш основен приоритет БСП и Младежкото обединение създават Национална младежка мрежа за екология

 

/КРОСС/ Корнелия Нинова се срещна с младите в БСП. Тя бе гост на заседанието на новоизбрания Национален съвет на Младежкото обединение на партията, който се проведе в централата на БСП на "Позитано"20.
Лидерът на БСП и младите социалисти обсъдиха младежки политики, стратегия за работа с младите хора, проблемите пред тях и възможните решения.

Нинова предложи в плана им за политики наред с образование, високи технологии, електронно управление и младежка заетост, да сложат акцент върху екологията, която е основен приоритет в работата й през последните години и предложи национална младежка кампания за чиста вода, въздух и храна. Необходимо е да се сложи край на унищожителната сеч на българската гора. "Това е необходима, модерна политика, която засяга цялото общество - от малкото дете до възрастния човек.

Темата за чиста природа и здравословен живот е тема на бъдещето. Обръщам се към вас, с общи усилия да създадем Национална младежка мрежа, която да работи за популяризиране на екологичната проблематика и същевременно да е непримирима към унищожаването на българската природа", обърна се тя към младите в залата.