Шесткратният световен шампион във Формула 1™ Люис Хамилтън е посланик на бранда LG SIGNATURE
Секция: Технологии
19 Октомври 2020 11:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Шесткратният световен шампион във Формула 1™ Люис Хамилтън е посланик на бранда LG SIGNATURE

Легендарният спортист олицетворява технология и качество - ключови компоненти за успеха на ненадминатите решения за дома LG SIGNATURE

/КРОСС/ LG Electronics (LG) обяви, че шесткратният световен шампион във Формула 1TM Люис Хамилтън е обявен за световен посланик на бранда LG SIGNATURE - марката за премиум решения за дома на компанията. Той ще се включи в нова кампания, която ще комуникира философията на бранда „Изкуството вдъхновява технологията, технологията допълва изкуството."

По време на новата кампания Хамилтън ще сподели с публиката своите мисли за воденето на стилен, изтънчен живот, какво го мотивира да бъде най-добрият в сферата си и как LG SIGNATURE въплъщава начина му на живот. Сътрудничеството се основава на елегантността и насладата от хубавия живот, а Хамилтън и LG SIGNATURE демонстрират, че за да бъдеш на върха, е необходимо полагането на много усилия.

Като човек с редица таланти и интерес към детайлите и дизайна, Хамилтън е въплъщение на умения, стил и прецизност. Ролята му, свързана с LG SIGNATURE, ще акцентира върху отличното представяне на първокласните решения на марката.

„LG SIGNATURE е бранд, който се стреми да бъде най-добрият във всичко, което прави. Това беше и първото нещо, което ме привлече," сподели Хамилтън. „Съвременните му решения безпроблемно съчетават най-нови технологии и първокласен дизайн, за да постигнат оптимално изпълнение без компромиси."

„Безотказен в стремежа си към съвършенство във всички аспекти, Люис Хамилтън е въплъщение на това, върху което се гради LG SIGNATURE", сподели Ким Джин-хонг, ръководител на LG Global Marketing Center. "Влиятелен както в модата, така и в спорта, Люис е вдъхновяваща фигура, която излъчва както артистичност, така и поглед към технологиите. Изключително горди сме, че е част от всичко това."

LG SIGNATURE предлага разнообразна и нарастваща гама, включваща нови 88 и 77-инчови OLED телевизори, Wine Cellar, InstaView Door-in-DoorTM хладилник, TWINWashTM съдомиялна и други. Безкомпромисното качество и фокусът върху най-важното са имплементирани във всеки от иновативните продукти на марката. За да научите повече за LG SIGNATURE, моля посетете www.LGSIGNATURE.com