HUAWEI P smart 2021 влиза на българския пазар с четворна камера, стилен дизайн и 5000mAh батерия
Секция: Технологии
19 Октомври 2020 13:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
HUAWEI P smart 2021 влиза на българския пазар с четворна камера, стилен дизайн и 5000mAh батерия

/КРОСС/ На българския пазар вече е наличен най-новият смартфон на Huawei, базиран на магазина AppGallery – Huawei P smart 2021. Той комбинира голям дисплей, модерна визия, отлична камера, мощна батерия и още иновации на достъпна цена.

Със своя 6.67-инчов Full HD дисплей, новият HUAWEI смартфон предлага едно истинско безгранично изживяване. Цялостната висококачествена изработка, страхотна батерия и камера вдъхновяват потребителите да водят пълноценен живот и да запечатват най-ценните моменти от него.  

Комфорт за очите, летящ старт в игрите

Феновете на мобилните игри и на видео съдържанието ще оценят както размера на дисплея от 6.67 инча, така и неговата Full HD резолюция от 2400 x 1800 пиксела. С грижа за очите, дисплеят на смартфона предлага ефективен филтър срещу синята светлина, като използва TÜV Rheinland-сертифициран режим Eye Comfort. Междувременно, странично монтираният бутон за включване, който играе и ролята на сензор за пръстов отпечатък, позволява на потребителите да отключват телефона по-бързо и по-сигурно.

Непрекъснати приключения с 22.5W HUAWEI SuperCharge
Телефоните днес са и нашият личен център за развлечения и работа, което означава сериозно и непрекъснато натоварване на системата им. За да не предава собственика си, HUAWEI P smart 2021 поддържа технологията 22.5W HUAWEI SuperCharge*. Тя осигурява толкова бързо зареждане, че са нужни само 10 минути до контакт за 2 часа работа. Капацитетът на батерията сам по себе си е особено внушителен – цели 5000mAh!

Развихрете креативността си с 48MP Четворна AI Камера

Камера и батерия са две от основните отличителни черти на смартфоните на Huawei във всеки ценови клас, а HUAWEI P smart 2021 дори надминава очакванията. Неговата четворна задна камера заснема невероятни кадри, благодарение на своите 48 мегапиксела и ½-инчовият сензор, който помага за поддържането на ниски нива на шум и по-качествени снимки.


HUAWEI P smart 2021 е прекрасен избор и за нощна фотография, заради високата си чувствителност и вградена технология с изкуствен интелект. Благодарение на нея смартфонът е в състояние да заснеме ясни снимки с по-малко шум дори в изключително тъмна среда.

Селфитата станаха неразделна част от себеизразяването ни и спомените от приятно прекарване в хубава компания, затова в HUAWEI P smart 2021 е обърнато специално внимание и на предната камера. Тя е 8-мегапикселова и поддържа интелигентна функция за разкрасяване, така че селфитата да са перфектни за споделяне миг след заснемането им. Ултраширокоъгълната камера улавя поле от 120°, за да не оставя нищо и никого извън кадъра в групови селфита или пейзажни снимки.

Памет за много спомени

HUAWEI P smart 2021 е снабден със 128GB вътрешна памет, като предлага и опция за допълнитени 512GB с външна карта. С осемядрения чипсет и най-новата верия на EMUI 10.1, HUAWEI P smart 2021 предлага много лесни за използване функции за улесняване на нашето ежедневие.
HUAWEI P smart 2021 е базиран на AppGallery, официалната платформа за приложения на Huawei устройствата. Магазинът предлага 18 категории приложения, покривайки всички нужди на потребителя – от развлечения до образование и бизнес. За да съкрати и улесни процеса по търсене и сваляне на приложения, Huawei вече предлага и Petal Search. Новият инструмент за търсене е единият от трите начина, чрез които потребителите на Huawei могат да намират и свалят приложения на техните HMS устройства, заедно с AppGallery и Phone Clone. В допълнение, Petal Search e разработен  в партньорство с глобални и европейски search engine лидери като Qwant и Yandex, за да може да достигне най-високите стандарти на пазара. И всичко това, за да ви предостави един иновативен, различен и сигурен метод на търсене.

Цена и наличност
HUAWEI P smart 2021 идва в три грабващи окото цвята - Crush Green, Blush Gold и Midnight Black. В България вече е наличен в търговските мрежи на Технополис, Зора и Теленор, както и в партньорската мрежа на Polycomp, на препоръчителна цена от 399 лева. Очаква се до края на седмицата в Техномаркет, a през ноември и при другите два мобилни оператора.