ЕНЕРГО-ПРО провежда второ издание на играта „Плати онлайн и спечели“
Секция: ИКОНОМИКА
21 Октомври 2020 10:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЕНЕРГО-ПРО провежда второ издание на играта „Плати онлайн и спечели“

/КРОСС/ В периода 21 октомври - 21 декември 2020 г. всеки клиент на ЕНЕРГО-ПРО Продажби, заплатил своята сметка за консумирана електроенергия през сайта на компанията, може да участва в игра за спечелването на една от 15 фитнес гривни. Включването в играта „Плати онлайн и спечели 2" е възможно на адрес www.energo-pro.bg чрез попъп прозорец, който пренасочва към страницата за онлайн плащане на сметките за ток https://vp.energo-pro.bg/. След регистрацията за играта и успешното онлайн заплащане на задълженията системата автоматично вписва участника в списъка с претендентите за наградите.

След предишното издание на играта през лятото клиентите на компанията, които предпочитат да плащат през така наречения виртуален ПОС терминал на ЕНЕРГО-ПРО (https://vp.energo-pro.bg/), са се увеличили двойно. По последни данни през сайта на ЕНЕРГО-ПРО се извършват над 9000 плащания месечно. Лесната достъпност на ПОС терминала от всяко електронно устройство с интернет свързаност, като компютър, лаптоп, таблет, телефон, позволява онлайн плащането на сметките за електроенергия да се извърши удобно и за секунди. С оглед извънредната епидемична обстановка в страната, клиентите имат възможност да бъдат отговорни и да използват улеснен метод за плащане от разстояние, опазвайки своето здраве и това на околните. Разплащането с карта през интернет елиминира риска от разнасяне на пари в брой и необходимостта от физическо посещение в офис на компанията.

Печелившите във второто издание на „Плати онлайн и спечели" ще бъдат изтеглени в двуседмичен срок след края на играта в присъствието на нотариус. За повече информация относно играта и онлайн плащанията на сметките за ток клиентите могат да се обръщат на денонощния телефон на ЕНЕРГО-ПРО Продажби 0700 800 61.