Карио ООД интегрира иновативното Soft1 ERP&CRM решение, за да подобри своите бизнес процеси
Секция: БЪЛГАРИЯ
22 Октомври 2020 13:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Карио ООД интегрира иновативното Soft1 ERP&CRM решение, за да подобри своите бизнес процеси

/КРОСС/ Карио ООД, лидер в дистрибуцията на автомобилни консумативи, аксесоари и резервни части, избра иновативните ERP и CRM решения на SoftOnе (част от Olympia Group), за да подобри своите бизнес процеси. Карио ООД в група с още над 10 компании, сред които Кале ЕООД, Кале ауто ООД, Примотек ООД и други, е официален дистрибутор на Тоуота и Lexus, както и собственик на националната веригата автосервизи AutoBOX.

С интеграцията на Soft1 ERP&CRM и благодарение на модула "Multy company", групата от фирми успява да обедини процесите на всички фирми в единна платформа, която позволява по-ефективно и автоматизирано управление на ежедневните задачите, като в същото време спестява ценни финансови и времеви ресурси.

През 2020 година Карио ООД решава, че е време да замени остарялата си софтуерна програма, която не отговаря на изискванията на българското законодателство и не предлага мобилна версия или CRM решения.

Ключово предимство на Soft1 пред други софтуерни продукти, е възможността да осигури проследяване и контрол на движението на стоковите и парични потоци. Това са присъщите на всеки търговски бизнес функционалности по управлението на доставки и продажби, финансова отчетност, управление на отношенията с клиенти и доставчици, справки и интелигентни бизнес анализи.

Soft1 ERP&CRM осигурява на Карио ООД автоматизиран обмен на данни в реално време между всички звена, включително онлайн магазина и B2B платформата на компанията.

С иновативното решение Soft1 Карио ООД успява да извършва лесно, бързо и правилно планиране и бюджетиране на приходите и разходите, като по този начин намалява своите загуби, включително и такива, генерирани от неправилен мениджмънт на стоковите единици.

Освен подобряването и автоматизацията на своите бизнес процеси и дейности, Карио ООД високо цени, че технологиите, които стоят в основата на Soft1, значително спомагат за предотвратяването на допускане на грешки и злоупотреби и за взимането на навременни и правилни управленски решения.

В допълнение, служителите на компанията и нейната голяма мрежа от партньори изразяват огромно удовлетворение от съвместната работа с екипа на SoftOne Technologies и изтъкват удобството на иновативния потребителски интерфейс, който работи безпроблемно на всяко устройство - настолен компютър, лаптоп, таблет или телефон, споделя Динко Ангелов, системен администратор в Карио ООД.