Мъж преби до смърт жената, с която живее
Секция: БЪЛГАРИЯ
22 Октомври 2020 15:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мъж преби до смърт жената, с която живее

/КРОСС/ Жена почина след множество удари по тялото й с ръце и крака от мъж, с когото е живяла на семейни начала, съобщиха от прокуратурата.

Окръжната прокуратура в Пловдив задържа 45-годишен мъж, срещу когото е повдигнато обвинение за убийство.

На 21 октомври, в 00.35 часа, на тел. 112 е бил получен сигнал за жена в безпомощно състояние, която се намирала в жилище в Пловдив. На мястото е пристигнала линейка на "Спешна помощ". Медицинският екип установил, че по тялото на пострадалата имало множество травматични увреждания. Незабавно е била уведомена полицията и са започнали процесуално-следствени действия, извършени от служители на ОД на МВР - Пловдив, под надзора на Окръжната прокуратура.

Установено е, че на жената - 39-годишната С.А., са били нанесени множество удари по тялото с ръце и крака и тя е починала от нараняванията.

След анализ на доказателствата от страна на наблюдаващия прокурор, по-късно същия ден Окръжната прокуратура е повдигнала обвинение на 45-годишния М.Р. за умишлено убийство. Той и пострадалата са живели на семейни начала. Обвиняемият М.Р. е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде внесено искане в съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо него.