Хикмет Хаджиев: 13-годишния тийнейджър, който почина днес, беше гражданин на Русия
Секция: СВЯТ
24 Октомври 2020 15:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Хикмет Хаджиев: 13-годишния тийнейджър, който почина днес, беше гражданин на Русия

/КРОСС/ „Днес руския гражданин Артур Маяков, който беше ранен при обстрела на Гянджа от ракети SCUD на 17 октомври, почина в болницата. Артур Маяков беше на посещение при леля си в Гянджа ", каза Хикмет Хаджиев, помощник на президента на Азербайджан, ръководител на външнополитическия отдел на администрацията на президента.

Според информацията покойникът ще бъде погребан в съответствие с православни християнски религиозни традиции с подкрепата на градската изпълнителна власт и църквата "Александър Невски" в град Ганджа, съобщава сайта. Това беше съобщено на посолството на Руската федерация в Азербайджан. Днес руския гражданин Артур Владимирович Маяков (2007), който беше ранен по време на ракетно нападение срещу Гянджа на 17 октомври 2020 г., почина в болницата, съобщава haqqin.az, позовавайки се на правителствени агенции.По този начин 26 души вече са загинали в Гянджа от началото на ракетните атаки.

Хикмет Хаджиев: Армения продължава войната срещу децаВойната на Армения продължава срещу цивилни, по-специално срещу деца. Това съобщи в Twitter помощникът на президента на Азербайджан - ръководител на отдела за външна политика на администрацията на президента, Хикмет Хаджиев.Помощникът на президента отбеляза, че арменската армия е изстреляла ракета "Смерч" по град Тертер, и в резултат на това нападение 16-годишния Орхан Исмаилзаде е загинал в двора на къщата си.