Китайска вирусоложка: Коронавирусът е умишлено пуснат в природата, той е мощно биологично оръжие
Секция: Наука
25 Октомври 2020 17:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Китайска вирусоложка: Коронавирусът е умишлено пуснат в природата, той е мощно биологично оръжие

/КРОСС/ "Повярвайте ми, този вирус не се е измъкнал по погрешка от лабораторията. Не, китайските власти не са толкова глупави, че да го допуснат. Той е умишлено пуснат в природата като изключително мощно и биологично оръжие, което може да убива в голям мащаб, тъй като се разпространява във въздуха и е устойчиво на околната среда". Това заявява китайска вирусоложка по испанския канал "Телесинко".
Ли-Менг Ян заяви, че ще каже цялата истина за COVID-19 преди да я убият или преди да изчезне безследно. Понастоящем тя се намира в САЩ, където бива укривана и пазена от ФБР. Тя отдавна говори същото по различни медии в САЩ. Но май не й вярват особено, пише 24 часа.

Стресиращите статистики за развитието на коронавируса по света и особено в Европа в последно време са факт. Но на този фон впечатление ...
Китай и добре владее мандарин, е изпратена да изследва "странната пневмония" в Ухан. Там тя твърди, че открива мащабна операция за прикриване на информация, както и че вирусът е бил създаден в лаборатория от военните.

В интервю за британската телевизия iTV Ли-Менг Ян разказва как е била принудена да си мълчи, но е знаела, че трябва да предупреди хората за опасния вирус. За да разкаже това, което знае, тя напуснала Китай и избягала в САЩ, където живее на тайно.
"Вирусът идва от лаборатория. От лабораторията в Ухан, контролирана от китайското правителство", заявява Ли-Менг пред iTV . Тя твърди, че има доказателства за това и съвсем скоро ще ги публикува. Сред тях бил и доклад за произхода на коронавируса, който тя и още трима учени от Хонконг изготвили. И четиримата обаче са от групата Rule of Law Society, която е основана от бившия съветник по сигурността на Доналд Тръмп - Стивън Банън.

После доктор Ли-Менг Ян се появи и пред Fox News, където отново заяви: "Имам доказателства, че те могат да го направят, защо са го направили и как са го направили. Научният свят си мълчи, защото работи заедно с Комунистическата партия в Китай. Те не искат хората да знаят истината. Ето защо ме подлагат на репресии, искат да изчезна..."