Боян Чуков: Проблемът на Европа е, че пусна огромни тълпи от джихадисти
Секция: Анализи
03 Ноември 2020 13:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Боян Чуков: Проблемът на Европа е, че пусна огромни тълпи от джихадисти

Атентаторът от Виена анонсирал атаката в Инстаграм, каза анализаторът

/КРОСС/ „Убитият младеж е от албански произход. В същия ден на атентата е анонсирал предварително в Инстаграм, че ще има такова събитие и след това е изказал няколко лозунга с характерна арабска дума, която е типична за джихадистите. Затова става дума за ислямски тероризъм". Това каза пред БНР международният анализатор Боян Чуков.

Той направи паралел между случващото се в Западна Европа:

„Във Варшава се случва нещо като цветна революция. Има писмо, публикувано и подписано от 220 запасни полски генерали, които нанасят страхотен удар върху политиката на Полша. И Варшава, и Париж, и Виена излизат от коловоза, предначертан от либералните глобалисти. Всеки, който мръдне, му се подсказва, че трябва да коригира външнополитическия си курс. В случая тероризмът е един инструмент".

В предаването „12+3" Чуков поясни, че навсякъде наблюдава надигаща се вълна срещу управляващите.

„Проблемът е на Европа, която допусна на територията си огромни тълпи от джихадисти... Докато в Европа не се разбере, че правата и свободите на идващите от Азия и Африка свършват там, където започват правата и свободите на домакините, на местното население, ще продължаваме да сме свидетели на подобни случки".